Published On: Ned, kol 19th, 2018

Sa 16 godina osvojila jackpot i sve spiskala na drogu, operacije, luksuz: ‘Nemam za liječenje sina’

Britanka Callie Rogers (31) imala je samo 16 godina kada je 2003. osvojila 1,8 milijuna funti na lutriji. Postala je najmlađa britanska osvajačica jackpota, a danas je u potpunoj besparici. No, to nije najgore. Njezin 6-godišnji sin Blake boluje od cerebralne paralize, međutim, njegova majka koja je „spiskala“ sav novac ne može mu priuštiti potrebnu medicinsku skrb.

Većinu novca je, prema vlastitom priznanju, spiskala na tulume, automobile, drogu i plastične operacije.

“Najviše žalim što nisam ostavila nešto sa strane kako bi Blake danas imao bolji život. Da imam novca, omogućila bih mu najbolje uvjete koji postoje”, požalila se Callie Rogers u britanskim medijima, prenose Vijesti.hr.

Kad je dobila na lutriji imala je posao, ali je odmah dala otkaz. Vrlo brzo joj je najvažnija stvar postala divlje tulumarenje.

Kako je sama priznala, 1,8 milijuna funti (oko 3 i pol milijuna KM ) otišlo je na lude tulume, aute, kupila je nekoliko kuća, a oko 18.000 funti otišlo je na povećanje grudi na kojima je bila tri puta.

 

My little love 😍

Objavu dijeli Callie Rogers (@callierogers86)

Sada živi kao podstanarka s troje djece i radi kao njegovateljica.

“Moja djeca nemaju velikih prohtjeva. Na kraju mjeseca uspijem ih počastiti s par sitnica, ali ne mogu uštedjeti ni za novi auto. Ako želim na godišnji, moram štedjeti”, priča Callie.

Ipak, vjeruje kako će joj život krenuti na bolje kada naslijedi staru kuću koja je pripadala njenom djedu i baki. Novac od prodaje kuće će, kaže, staviti na štedni račun za djecu.

Tvrdi da je prije dobitka na lutriji bila sretnija nego nakon što je postala ‘mala bogatašica’. I brani se:

“Nije da sam sve potrošila u jednu godinu, ipak je prošlo devet.”

Kako je nakon osvajanja jackpota bila u depresiji i na rubu samoubojstva, Callie danas vjeruje kako se  treba podići zakonska dobna granica za igre na sreću na više od 16 napunjenih godina, piše Daily Mail.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare