Published On: Mon, Oct 26th, 2015

RUSKI MEDIJI: Putin razotkrio namjere Zapada i postao najpopularniji političar na svijetu

MOSKVA – Ruski predsjednik zna kako da savršeno „odigra na diplomatske karte“ i „nikada ne griješi“, kaže ekspert Pres TV-a. Vladimir Putin je inteligentno razotkrio laži Zapada o iranskom nuklearnom programu i lažni rat protiv Islamske Države.

Jim Dean, urednik „Veterana danas“, kaže da će se sada svi ujediniti oko ruskog lidera, s obzirom na to su da njegov rejting i popularnost dostigli novi rekord. Možda će sada Putin postati najpopularniji svjetski lider u poslednjih 50 godina.

„Upravo smo prošli kroz razgovore o nuklearnom programu Irana, nakon više od deset godina laži o tajnom nuklearnom programu koje su sada razotkrivene, ali mediji ne pišu puno o tome. To je jedan od sjajnih rezultata pregovora. Na kraju krajeva, ni SAD ni Izrael nisu uspjeli da osiguraju dokaze koji bi opravdali njihove tvrdnje da Iran posjeduje nuklearni program“, rekao je Dean za Pres TV.

Ekspert navodi da je „svaki taksist na planeti, pa čak i u nekoj zabiti u zemlji Trećeg svijeta, svjestan igre koju igra Zapad o lažnim terorističkim pokretima koji su nužni kako bi se stvorila prijetnja. A onda, zbog navodno sigurnosnih razloga, SAD organizira državne udare sa ciljem da sruše prijateljsku vladu“.

Ali, sada su ti planovi razotkriveni, jer kada je Putin govorio o svojim ciljevima u Siriji, ponudio je suradnju sa Zapadom i rekao da je dobrodošao svako tko želi da se pridruži naporima Rusije u borbi protiv Islamske Države. Ekspert ističe da su svi odbili suradnju sa Putinom, osim sporazuma o koordinaciji zračnih napada.

„Kako ruska kampanja postaje uspešnija, vidimo da NATO, Turska — sve zemlje koje sponzoriraju terorizam, nisu sretne zbog toga. Putin je uspio da pažnju ljudi usmjeri na njih i sada svi znaju tko se služi terorizmom da bi svrgavao režime i tko je u stvari prava prijetnja“.

Dean navodi da očekuje ujedinjenje oko Putina.

„Njegov rejting u Rusiji dostigao je 90 odsto, a u svijetu može dostići i 95 odsto. Za sada je on najpopularniji svjetski političar, a mogao bi čak postati i najpopularniji lider na svijetu u posljednjih 50 godina“.

(NN/sputniknews.com/)