Published On: Ned, stu 25th, 2018

Rusija: Provjerit ćemo jesu li Amerikanci stvarno sletjeli na Mjesec

Astronauti iz SAD-a sletjeli su na Mjesec 1969. godine, a čini se kako se Rogozin u svojoj objavi šalio jer se smijao i slijegao ramenima dok je govorio

Dok  u SAD-u, ali i ostatku svijeta raste popularnost teorija zavjere, čini se da su u Rusiji odlučili provjeriti njihovu točnost, barem kad je riječ o tome je li čovjek sletio na Mjesec.

Direktor ruske svemirske agencije Roscosmos Dmitri Rogozin objavio je ove subote na Twitteru video u kojem govori kako će Rusija provjeriti jesu li astronauti iz SAD-a uistinu otišli na Mjesec, javlja AP.

Teorije zavjere o slijetanju na Mjesec uobičajene u Rusiji

Astronauti iz SAD-a sletjeli su na Mjesec 1969. godine, a čini se kako se Rogozin u svojoj objavi šalio jer se smijao i slijegao ramenima dok je govorio. Rogozin je ustvari odgovarao na pitanje o tome je li se slijetanje na Mjesec uistinu dogodilo, piše Index.hr.

Dok u SAD-u raste popularnost teorija zavjere o tome je li NASA uistinu sletjela na Mjesec, u Rusiji je rašireno mišljenje da se to nikad nije dogodilo.

Ne zna se kad će se obaviti provjera i kako bi trebala izgledati

Nije posve jasno kakav je točno plan i način na koji bi Rusi provjerili točnost teorija zavjere o slijetanju na Mjesec te kad bi se to trebalo dogoditi.

Inače, Rusija je prekinula svoj program za slijetanje na Mjesec u sedamdesetim godinama prošlog stoljeća.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare