Published On: Čet, svi 20th, 2021

RUKA KOJA BRIŠE KOLIJEVKU: Vojnik islamističke desnice udario je otvoreno po kršćanstvu. Rađa li se novi bošnjački lider?

Komšić je juče objavio da ga se više ne može tretirati tek kao alkosa. Priručni projekt Bakira Izetbegovića. Je li mu se u Sloveniji dogodilo potpuno ponženje pred Millanovićem? Prešao je u stanje  kiselosti? Alkohol u njemu prešao je u ocat?

Što će reći da je sada  mnogo razorniji. Nekontrolabilniji. I mogao bi postati Bakirova noćna mora.

Jer ocat  daleko razornije čisti. Sve što se nađe pred njim. I mogao bi  Bakiru postati ono što je postao i Lagumdžiji, projekt koji će Bakir skupo platiti.

Recimo karijerom.

Bliži se naime kraj priče o Izbornom zakonu, neumitan kraj u kojem će ga se SDA morati odreći, Komšić je tog svjestan.  Zna da je preduvjet poštivanja Ustavanog ustroja ove zemlje odricanje od nametanja, izručenje njegove političke glave prošlosti.

Zna i da ga Bošnjaci ne bi birali na mjesto bošnjačkog člana predsjedništva. Pametan je to narod.  Teško da bi dozvolili da ih vodi izdajnik svog naroda.

Njegova uloga, do sada je bila tek da maltretira narod svog oca. To je dio poslovnog ugovora s mafijaškim klanom Izetbegović. Kada neka uloga postane suvišna dobar glumac koji želi ostati na dobro plaćenim političkim daskama BH kazališta mora pronaći novu rolu za sebe.

Komšić ju je izgleda pronašao. Odlučio je  postati veći  politički musliman od svih SDA-ovaca zajedno.

On tu doduše i nema što izgubiti.  Ako ne postane lider islamizma u BIH barem će održati lekciju Izetbegovićevima kako se to radi. I poniziti ih za ovaj period kojem su mu priskrbili imidž SDA-ovog potrčkala. I tako otići s nešto smanjenim crvenilom u licu, u mirovinu.

I evo ga j0š jučer on prijeti da nakon Lagumdžije pošalje i Izetbegovića u prošlost.

Ako uspije sa svojim antieuropskim i antikršćanskim ispadima osvojiti glasove Bošnjaka, stvarnost bi se  mogla poigrati s Hiljadustoljetnom Kolijevkom. Njen opstanak tek tada naime, neće biti niti malo izvjestan. Jer njegova razorna priroda ionako je već dovoljno presudila ovoj zemlji. On na čelu BH Bošnjaka značio bi definitivan kraj BIH.

Naime iz onog što smo jučer vidjeli, vođa jedine muslimanske nacije u Europi i njenog rastućeg islamskog radikalizma mogao bi postati nit manje nit više nego Hrvat.

A tko će zaboga drugi.

Dovoljno je pogledati samo kartu Balkana. Nigdje i nikome Osmansko carstvo nije oduzelo toliko teritorija nekoj zemlji  i na prostoru te pokorene kraljevine ostavilo za sobom toliko islamiziranih stanovnika koliko Hrvatima.

Niti u jednom narodu se toliko sinova u borbi za vlast s očevima nije odalo u vezire i begove koliko u Hrvata.

Sami sutvorac bošnjačke nacije imoćanin je Jozo Cvitković-Zdilar, koji prelazeći na Islam radi pozicije kapetana od Ljubuškog, postaje Sulejman Beg Kapetanović. Njegov unuk je Mehmed beg Kapetanović, gradonačelnik Sarajeva, preporoditelj bošnjačke nacionalne ideje i pokretač lista Bošnjak. Graditelj Saraj vijećnice. Njegov  brat, Ibrahim beg, nije zaboravio djedov krsni list. On je pak gradonačelnik Mostara i pokretač je KD Hrvoje u Mostaru.

Svi su se drugi dakle opirali, ćelekule su na njihovom otporu gradili, samo je blijedi Hrvat trčao u krilo okupatoru. I tada i 1941. Kao nitko drugi. Zato danas Hrvatska izgleda kao perec.

I zato se politički ponaša kao Perecija, narod Pereca, koja je tuđu djecu ubijala svoju izdavala i prodavala, baš kao i zemlju, dok  ih danas uči da su avnojevske granice oduvijek i zauzvijek tu, da je Hrvoje Vukčić Hrvatinić bio neki Bosanac i da je to što je Tomislav krunjen u tamo nekoj blatnjavoj Humskoj zemlji bio tek njegov turistički hir. BIt će išao na skijanje na Kupres.

Doista, koliko ima muslimana Makedonaca? Srba? Mađara? Bugara? Rumunja, Moldavaca, Grka, Crnogoraca?  Jako malo.

A tamo gdje je bio centar hrvatske države (Bihać), gdje su kosti Zrinjskih, sve je  musliman do Muslimana.Na samo sat vožnje od Zagreba. Iako je HV (UZP za Sarajevo) oslobodio taj grad iselili su i ono malo preostalih Hrvata. A generala im ubili.

Stoga je logično, a Hrvati, posebno Hrvati muslimani, to i zaslužuju, da novi lider stare bosanske intifade bude Hrvat. Konačno će predstavljati svoje. Na mjestu bošnjačkog  člana predsjedništva.

Naime nakon vraćanja Izbornog zakona u ustavni poredak dokinut će se nametnuto pravilo CIK-a da hrvatski, bošnjačk, srpski član Predsjedništva mora biti etnički Hrvat, Bošnjak, Srbin.

Hrvatski član Predsjedništva bit će predstavnik tog naroda, ne nužno pripadnik istog tog naroda,  baš onako kako to propisuje Ustav potpisan u Daytonu. Isto vrijedi za sva ostala mjesta. Ona ne smiju bit nacionalno predodređena.

To je sjajna šansa da Komšić doista provjeri svoju omiljenost kod Bošnjaka i kandidira se za bošnjačkog člana Predsjedništva.

Kako vidimo s kandidaturom je već počeo.

Otvoreno puca na mjesto novog  vođe Islamske revolucije na Balkanu. Širi antikršćansku fobiju, na meti su mu EU i USA ambasador. Sasvim dovoljno za osvojiti tisuće novih obožavatelja. Uz one koje već ima. Koji prijete silovanjem i nabijanjem na kolac na njegovim skupovima.

Bakir nema tu privilegiju. On ne smije kritizirati ono što se Komšić usudi  – Europu, Ameriku, europske i američke ambasadore i rast kršćanske desnice u Europi. Sav pristup ocrnjene proterostičke SDA jeste nominalno, javno, otklon od radikalizma. Na terenu je nešto sasvim drugo.

Dok Komšić smije. Nema što izgubiti i nema, za sada, teret islamiste. Niti  teret Bakirovog oca.

Izetbegović je kompromitiran očevom nepresuđenom zločinačkom poviješću , obrednim ubojstvima BH građana, Grabovicom, pobijenom viteškom djecom, serijskim ubojstvima i nestankom Sarajlija, u ratu i poslije rata, ne samo kršćana nego i muslimana koje su Ševe ubijale. presudom na Titovom sudu za širenje ideja islamske države, Islamskom deklaracijom, crnolistašima Živaljem,Čengićem, Alispahićem, nikad optuženim radikalom Patkovićem od Dusine, mudžahedinima koji su radikalizirali Sarajevo u koje se više kršćani ne vraćaju. A ni mnogi proeuropski i proamerički muslimani , možda najveća  BH gospoda koju poznajemo, ukratko ljudi koji drže do sebe.

Komšić, iako je ratovao rame uz rame s islamističkim stranim borcima, i bio suradnik presuđenog islamističkog radikala zaduženog za obredna klanja BH civila, Rasima Delića, te ađutanta mu Sakiba, vodiča krvoločnih arapskih pasa, za ubojstva BH djece, dugo godina gradio si je imidž nekog tko je nominalno socdemokrat. I uspio je o tome. SAD je nasjeo. Nasjela je i Europa.

A morali su primjetiti da mu kao “socdemokratu” nije smetalo to što je u Armiju BIH uvedena džuma, što su se pjevale isključivo islamističke pjesme, na ono sramotno malo prostora što su loše kontrolirali i sjajno etnički čistili.

Nije mu smetalo ni  što su pali borci postali “šehidi”, čak i oni ateisti,  a ni slučajno narodni heroji, kao što bi i on postao “šehid” da je poginuo, nije mu smetalo kao nominalnom titoisti što su se Titove slike polupale na cijelom Prostoru džihada skupa s petokrakama,  ni što je “antifašist” Osama dobio BH pasoš i vojnu knjižicu te postao “dio savjetničkog tima“Alije Izetbegovića uz bok vođe “antifašističke” Handžar divizije i “antifašističkog” HOS-a.

Međunarodno poznati terorist “KSM” mu također nije smetao kada bi se pojavio na fronti. A ni Muamera Topalovića, božićnog ISIL-ovca nikada se nije javno odrekao. Niti se ispričao Hrvatima što mu jednom prilikom u Beogradu poklonio novac. Proračunski novac. Budući da je i tada bio na jaslama džihada. Kojeg su plaćali opet poniženi Hrvati. Narod kojem je Komšićeva vojska bila namijenila nestanak. Onaj isti nestanak koji pokušavaju dovršiti politički.

No postoje neki uvjeti, pod kojima Komšiću  SDA dopušta udaranje po kršćanstvu, dok je još pod njenom kontrolom:

  • Nespominjanje rasta islamističke desnice u Bosni.
  • Negiranje rasta paradžemata i vehabizma u Bosni.
  • Ignoriranje slučajeva islamističkog terorizma u portanoj BIH i izvoza istog u Europu.

Doduše ako Komšić preuzme Bakirovu poziciju Erdogan mu to neće trebati ni naglašavati.

Bakir i Erdogan  naime znaju da je potpora SAD-a i EU-a bošnjačkom pitanju sve manja što je rast nekontroliranih terorističkih pokreta, izraslih iz “novog sjemena Islama” sjemena o kojem ushićeno piše  presuđeni ratni zločinac Sakib Mahmuljin jednom prilikom u dopisu vrhovnoj komandi Armije BIH, u tefteru koje je pročitan i u prvostupanjskoj presudi dotičnome, u presudi koja je posebno pogodila Biseru od Saudije i  njenu priležnicu u Pragu.

Kada  dakle Komšić, taj mladi, no potentni islamist i  SDA-ovac kritizira rast kršćanske desnice u Europi on ne gađa u uzrok, ne pita se što je dovelo do tog rasta.

Jesu li to možda islamistički bombaški napadi po toj istoj Europi? – on to neće reći. Jer je u dubini sebe islamist.

A napadi su to koji su imali upravo SDA potpis, “izvorni” ABIH-bosanski. Potpis koji Komšić hvali i naziva ga “jedinom antifašističkom vojskom na tlu Bosne”. Oni koji su ubijali po Beču na  svojim FB profilima imali su ambleme Armije a na Naserovoj FB stranici uzdizali su Hitlera pozivajući ga da ustane, i završi sa Židovima.

Eto ako niste znali da su i Židovi ubijali Bošnjake  u ratu 90-ih, sada znate.

Podsjetimo se što sve Komšić, glede toga  SDA-ovog islamizma, tog “novog sjemena” proklijalog upravo  u vojsci kojoj je služio, nije kritizirao:

  1. Kada su Komšićevi suborci, (četiri u avionu i dvojica u logistici) kojima je Šefik sredio BH državljanstva, srušili WTC, 9/11/2001 je li Komšić kritizirao tada taj utjecaj rasta islamske desnice u Europi na promjenu arhitekturnog krajobraza po Americi?Nije!
  2. Kada su nedavno BH državljani, u Sattlerovom Beču, ubijali austrijske građane uz urlikanje poovika islamske desnice, koji je stasao u redovima vojske u kojoj se borio i ovaj islamski fašist, je li se tada Komšić iti jednom rječju obrušio na rast islamske desnice i utjecaj islamofašista na život Austrijanaca?Nije!

Prema tome, o čemu mi pričamo.

O islamisti pričamo.  O  prostom islam ističkom smeću. Koji je shvatio da kraj  parazitske političke karijere na političkom tijelu Hrvata i sijanja upornog antihrvatskog nacionalizma i šovinizma može odgoditi tako što će postati ono što je oduvijek i bio. Vojnik islamizma.

Govorimo dakle o notornom o čemu? Upravo o  “diskriminaciji građana”!

Kao da porno glumica kritizira porno industriju i priča o štetnosti pornića na mozak muškarca u adolescentskoj dobi.

Ta obrazu mu ne smeta.

O diskriminaciji je govorio “porno glumac” koji treći mandat  diskriminira.  Cijeli jedan konstitutivni narod u BIH. I to onaj koji je narod i njegovog oca. I koji za njega  nisu građani. Nego kršćanska radikalna desnica koju on islamist, s pravom valjda od samog Allaha, koji nekad liči na Bakira, nekad na Erdogana, stavlja putem sile SDA  islamizma u prirodnu poziciju namijenjenu kršćanima kakva se daje kršćanima u svakom islamskom kalifatu – u poziciju bez građanskih prava.

Govorimo dakle o prostom islamskom desničaru , šovenu kojeg je plaćenički Der Spiegel svojedobno nazvao “umjerenim političarem” a koji je jučer mrtav hladan govorio, na N1, na jedinoj deklrariranoj nacističkoj TV kući u regionu,  o opasnosti od rasta kršćanske desnice. Strogo pazeći da ne spomene uzrok rasta te iste kršćanske desnice.

Neki će reći to je politika.I da je to tako  u politici. Da su metamorfoze posve normalna pojava.

Ne.

Kada netko mutira iz očajnog u ogavno, samo da bi si osigurao još koju godinu uhljebarina, ne mareći koje su posljedice njegovoj  političkog postojanja to se onda zove drugačije. Tje naprosto bijedno političko i ljudsko smeće.

Točno onakvo smeće kakvo treba u prime timeu one smećarske televizije koja ima obraza u svom programu, puštati ljudske bijede poput Reufljagića i  Nametnutog koji tvrde da krv bošnjačkog ubijenog djeteta vrijedi više od krvi ubijene srpske i hrvatske djece.

Nakon tisuća i tisuća pobijene nevine BH djece i njihovih mladih grobova nad kojima i danas bogohulno odzvanja eho te huškačke djecocidne TV postaje.

Da pobijena bošnjačka djeca, koju su ubili naši smećari, oni najgori okoti među nama Hrvatima i Srbima,  danas mogu tužiti tu TV kuću, radi uvreda njihove braće i sestara djece Hrvata i Srba, ta djeca bi ih tužila. Ali ne mogu. Mrtva su.

I sve to događa se “usred građanske Komšćeve Bosne”  pred očima RAK-a u kojem sjede  Hrvati i  Srbi. Koji im baš ništa ne mogu.

Budući da se N1,  nacistička TV kuća za promociju nacista i islamofašista registrirala u Luksemburgu. U srcu baš te “kršćanske desnice” o čijoj netolerantnosti Nametnuti govori.

Zašto hrvatski i srpski političari za to vrijeme i ne pomišljaju  promijeniti zakon o emiterima na tlu BIH? Lijenost ili što?

Je li Luksemburg time osigurao imunitet od napada islamističkih bombi? Mi mislimo da jest. Točno kao i Prag.

U kojem je centar Radia Slobodne EuroAzije. Medija prepunog nacista i islamofašista.

Baš kako što je Komšić osigurao sebi imunitet slobonog šetanja na 27% BIH.

On među kršćane ionako ne smije.

Čovjeku jedne flaše, dvaju ćevabdžinica, tri predsjedničke plaće i četiri knjige širi (polu)svijet i nije potreban.

Njihova uskost, preduvjet je njegovog rahata.

NZ l poskok.info