Published On: Pet, sij 10th, 2014

Roditelji iz pakla: ‘Prije nego su me htjeli zapaliti, govorili su mi da sam kurva’

Djevojku (21) iz naselja kraj Bjelovara u utorak oko 23 sata u dvorištu obiteljske kuće u Vrapčanskoj ulici u Zagrebu pokušali su zapaliti vlastiti roditelji.
Što sam im toliko skrivila da sam doživjela da me vlastiti roditelji hoće živu zapaliti?, pitala se u četvrtak djevojka (21).
Nju su roditelji Zdravko (48) i Ivanka T. (41) iz naselja kraj Bjelovara u utorak oko 23 sata u dvorištu obiteljske kuće u Vrapčanskoj ulici u Zagrebu pokušali zapaliti. Pritom su benzinom polili još dvoje ljudi prijeteći da će i njih zapaliti. Nesretna djevojka kaže da s roditeljima nije u dobrim odnosima oko godinu dana, koliko živi i radi u Zagrebu.
– Što god bih učinila, nikad im nije bilo dobro i nikad nisu bili zadovoljni. Stalno su mi govorili da sam niškoristi, da se kurvam u Zagrebu i slično. Svaki put kad bismo razgovarali, na kraju bismo se posvađali. Zato sam prestala kontaktirati s njima – kaže djevojka, koja se tresla dok je govorila o roditeljima.
Njezinu potresnu ispovijest često je prekidala bujica suza. Strahuje od sljedećeg susreta s roditeljima koje je policija prijavila za pokušaj ubojstva troje ljudi./24sata.hr/