Rimac objavio oglas: Zapošljavamo 100 radnika, javite se!

Ovdje u isto vrijeme možete raditi na uzbudljivom autonomnom obiteljskom automobilu i električnom superautomobilu – kazao je Rimac te dodao kako sada traže 100 radnika, ali i naglasio da će ih još tražiti u narednim mjesecima i godinama.

Nakon što su prošlog tjedna potpisali ugovorni sporazum o investiciji 30 milijuna eura s najvećim azijskim proizvođačem baterija, sada su odlučili proširiti svoj tim, stoji u priopćenju Rimac Automobila.

Tu nije kraj zapošljavanju u Rimac Automobilima Više od sto zaposlenika bit će raspoređeno u svim njihovim odjelima, a popis radnika koje traže možete vidjeti OVDJE.

U tvrtki Mate Rimca sada radi 250 ljudi, prosječno starih 29 godina, što znači da vas očekuje mlado okružje. Kozmopolitski karakter tvrtke dokazuje se činjenicom da u tvrtki ima radnike više od 15 nacionalnosti.
U pozivu novim radnicima da se prijave na natječaj Mate Rimac je istaknuo da njegova kompanija ne samo da razvija svoja vozila i komponente već i utječe na cijelu industriju radeći s nekim od vodećih svjetskih automobilskih kompanija.