Published On: Sri, sij 30th, 2013

REKONSTRUKCIJA FEDERACIJE: Thirteen rules of the game

Predsjednik BIH, vrhovni poglavar njenih oružanih snaga, gospodar bosanske i hercegovačke zemlje, i podzemlja, naročito onog bogatog naftom, pokrenuo je ko fol dijalog, u kojem dijaloga nema, kako bi se Federacija BIH unitarizirala, do te mjere da nakon odlaska stranih kolonizatora iz Naseobine, ne preostane mogućnost katalonizacije države. U to ime donešena su pravila igre, naramak diktatorskih odredbi prema kojima će se “dijalog” voditi….
 
 
1. Sve mogućnosti su otvorene osim što su neke strogo zabranjene. Treći entitet kako model trajnog i stabilnog mira u zemlji je nedopustiv jer Americi je bitna nestabilna poludemokracija na Balkanu radi daljnje kontrole odnosa u regiji i američke prisutnosti poradi trajne kontrole radikalnih islamista u zemlji. Iako oni nisu prijetnja. Ali   navodno postoje i rastu. Tako nam je rekao Zlaja. Ako bude onih koji će biti istrajni u zahtjevima za Treći s njima na Guantanamo.
2.Nova Federacija mora biti administrativno jeftinija na način da će joj se okrupniti kantoni ili će se potpuno ukinuti bez obzira što je javna tajna kako kantoni plaćaju socijalne izdatke, školstvo i policiju  cijelog entiteta dok Federacija godišnje troši milijardu i pol maraka na održavanje same sebe. Promptno ušutiti sve zahtjeve za gašnjem Federacije i raspodjelu 2. mld maraka na kantone i državu.  Kod priče o okrupnjavanju kantona paziti da se to ne događa po etničkoj liniji, kako se ne bi ujedinili većinski hrvatski kantoni. Nacionalno pitanje mora ostati neriješeno kako bi doktrina kontroliranog kaosa mogla biti primjenjiva i dalje u BIH.  Kantone okrupnjavati tako da se stvori pet njih dominantno bošnjačkih i jedan nominalno hrvatski u kojem će biti znatna bošnjačka većina sa pravilom odlučivanja od 2/3. Time će se za buduća vremena osigurati da hrvatski kanton u zemlji ne može proglasiti izlazak iz Federacije i prebacivanje nadležnosti na državu, a što bi hrvatski kantoni već i u činili da ne postoji prisutnost viših autoriteta u zemlji. Ukoliko Posavski kanton bude htio pripojenje HBŽ-u, HNž-u ili ZHŽ-u praviti se da nismo pročitali taj zahtjev. Ni slučajno pristati na referendume i pravila direktne demokracije prema kojima bi sami kantoni i općine odlučivale u kojem kantonu žele biti. Srpske općine u Federaciji nastojati razdvojiti u više bošnjačkih kantona. U slučaju da premijeri hrvatskih kantona i srpskih općina ne potpišu utapanje u većinske bošnjačke kantone s njima u Guantanamo.
3. Ukidanje Federacije i jačanje države ne dolazi u obzir bez obzira što i mi i naši patneri  Turci kao i ovdašnji Bošnjaci nominalno govore o jačanju države. Potpora sekularnim Bošnjacima, slabljenje utjecaja svih religija i jačanje Mc’ Donalds potrošačke kulture trajna je odrednica američke politike u zemlji. Tko ne bude htio jesti McDonalds proizvode u Guantanamo s njim.
4. Iako je Federacija po ustavu federacija kantona kantone nećemo ništa pitati šta oni misle o tome. Ako se budu bunili opet isto. Guantanamo.
5. Mora se stalno ponavljati floskula o konačnom rješenu ravnopravnost Hrvata u Federaciji, ali entitet hrvatski, ne dolazi u obzir budući da tako zahtijevaju naši saveznici Turska i Saudijska Arabija. Turci i Saudijci imaju naftu a Hrvati nemaju. Zato nam je bitniji njihov stav. Hrvatima prodati priču da se radi o demokratskom principu. U slučaju institucionalne ravnopravnosti osigurati mehanizme da se Hrvati koji su odani unitarnoj ideju u svakom trenutku mogu imputirati u vlast. Hrvatske udruge u SAD-u eutanizirati. Bude li se netko od njih bunio oduzeti im USA državljanstvo i s njima u Guantanamo.
6. Bez obzira što su u SAD-u, kanali na raznim jezicima odavno standard u apsolutno  svim američkim državama, i aksiom demokracije u EU, zahtjeve za formiranjem kanala na hrvatskom jeziku nazvati anticivilizacijskim, onako kako je dogovoreno na roštilju kod Zlatka.Ukoliko neki novinar na FTV-u bude govorio hrvatskim jezikom i koristio fašističke riječi poput “zrakoplov i iskrica” s njim u Guantanamo.
7.  Govoriti o jačanju demokracije “odozdola” dok sve treba organizirati odozgora, onako kako je dogovoreno na roštilju kod Sulje. Bude li uličnih nemira prokopati ulice a asfalt premjestiti u Guantanamo.
8. U proces uvući što više Hrvata te američki nacrt rekonstrukcije FBIH predstaviti kao općenarodni iza kojeg stoje i hrvatske i bošnjačke NVO udruge u zemlji. Pokušati pronaći ucjenjene hrvatske glave, pogotovo one koje su kormilarile HercegBosnom kako bi potpisale sve što im se ponudi. Zubaka forsirati, ako zajebe u Guantanamo s njim.
9. Prijedlog rekonstrukcije predstaviti odmah nakon osude hrvatskim generalima HercegBosne u Haagu. Bila bi ga fora predstaviti iz Guantanama , da se vidi jasna poruka.
10. Sa haaškim sucima provjeriti da slučajno neka presuda ne bude oslobađajuća. Bude li, smjeniti suce. Sve što je eventualno oprošteno generalima iz RH dodatno natovariti generalima iz HRHB. U slučaju povika da je sud nepravedan mahati oslobađajućom presudom Gotovini i Markaču. Sufinancirati novinare u RH koji je dodatno kriminalizirati HRHB. U slučaju da se pojave Bošnjaci koji će tvrditi kako ih je HRHB spasila, naoružavala, ili oni koji će htjeti svjedočiti o izbjegličkim danima u Hrvatskoj maknuti ih iz medija. U slučaju da popis stanovništva potvrdi kako je područje ABIH danas etnički najhomogenije područje potpis odbaciti kao netočan. Popisivače prebaciti u Guantanamo. Zabraniti zanimanje statističara u BIH.
11. Nakon presude pripremiti bosansko proljeće. Na proljeće. Izvući što više mladih plaćenika na ulice. Pripremiti priloge na FTV o kantonima kao reliktu genocidne HRHB. Tko god se pozove na HRHB na Guantanamo s njim.
9. Nakon unitarizacije Federacije, kod bliskoistočnih partnera tražiti smanjenje cijene barela nafte. U Turskoj tražiti položaje za još 17 raketnih nuklearnih glava. Pripremati se za Iran. Ukoliko arapski mediji objave kako muslimani Bosne prodaju interese muslimana na Istoku i šuruju sa svima samo za svoje partikularne interese te novinare odvesti na Guantanamo.
10. Spakovati Inzku kofere. Dogovoriti da pola dobiti prebaci na američki račun. Ako odbije u Guantanamo s njim.
11. Ići kući. Posjetiti Guantanamo. Šetati pudlicu.
12. Pustiti daljnje procese rastakanja BIH na srpsku i bošnjačku republiku da idu svojim tijekom. U slučaju reakcija iz Hrvatske, promptno djelovati preko naših ljudi u toj zemlji da se svaki takav povik uguši. Pustiti Banca s lanca. Da pojasni kako je ovo rješenje legalno i legitimno. Ako ne upali Banac pustiti i Čička nek se spička. Dati mu da pije pa ga pustiti da govori. Ako u međuvremenu progledaju obojicu u Guantanamo, ženski odjel.
13. U slučaju oružnog ustanka Hrvata u BiH opet doći u BIH kao mirotvorac.  Igrati istu igru kolonizacije. Jebati im glupu srpsku , bošnjačku i hrvatsku plemensku mater. Geronimo! Za Boga i Domovinu!
poskok.info