Published On: Fri, Feb 21st, 2020

REKLA KAZALA GOVEDARICA Đukanović zaprijetio Dodiku – Ako doneseš Deklaraciju, nema ti ulaska u Crnu Goru

Milo Đukanović je zvao Milorada Dodika telefonom i priopćio mu da će izaslanicima SNSD, kao i njemu biti zabranjen ulazak u Crnu Goru, ukoliko podrže Deklaraciju o pravima Srba u Crnoj Gori u Narodnoj skupštini RS.

Ovo je sinoć u emisiji Puls BN TV rekao bivši predsjednik Srpske demokratske stranke Vukota Govedarica.

“Prema informacijama koje ja imam sinoć je Đukanović telefonom pozvao Dodika i rekao mu da će ukoliko se dogodi takva deklaracija, biti zabranjen ulazak svim SNSD-ovim izaslanicima u Crnu Goru, da neće moći doći ni kao turisti, te da neće imati pristup svojoj imovini, koju očito imaju u toj državi“, rekao je Govedarica.

Također, kako novodi Govedarića, Đukanović je upozorio i Dodika da je pitanje i hoće li i on (Dodik) u sljedećem razdoblju moći ući u Crnu Goru.

Prema mojim saznanjima Dodik je danas pozvao svoje izaslanike i rekao da ne mogu glasati za Deklaraciju  koju je predložio izaslanik u Klubu SDS u NSRS Nebojša Vukanović“, kazao je Govedarica u emisiji Puls, prenosi BN TV.

Deklaraciji o položaju Srba u Crnoj Gori, koja je bila u skupštinskoj proceduri, jučer nije izglasana u NSRS, jer je nisu podržali izaslanici skupštinske većine predvođene SNSD-om.