Published On: Pon, lis 1st, 2018

RECI DA BOSNI. RECI NE REPTILIMA: “Čović je reptil. Ako pobijedi ubijat će Bošnjake, pomaknut će Miljacku, otimat će vam djecu i pretvoriti ih u robove”

Uvjeren sam da će Bošnjaci odbaciti sihire. I da će pokazati političku zrelost i neće dopustiti da reptili preuzmu državu. Pouzdano znam da je Čović u dosluhu s tajnim vanzemaljskim nemanima.

Otuda mu moć da miče rijeke i da otima ljude. U stanju je ubiti čovjeka a da nije uopće bio na tom mjestu događaja. Čović ako pobijedi bacit će na građane BIH sihire. I građani će biti bolesni. A ja želim zdravo društvo. On je džin. Polučovjek polu-duh. Zato je važno da glasate za mene i da preglasamo te Hrvate jer samo s vašim glasovima možemo pobijediti sile Zla. Dijana to ne može sama i zato joj ja moram pomoći.

Ovo je ukratko ironičan presjek ovotjednih objava Sabininog dečka.

Inače Komšić nam još nije dostavio pisanu izjavu da jamči kako nitko od njegovih koalicijskih partnera nikada nije udario niti jednu majku iz Srebrenice. G. Falatar i G. Čović te izjave su nam dostavili. Pa apeliramo na DF da nam dostave više tu izjavu. Mi Hrvati ne želimo da nas predstavlja bilo tko, tko ima veze s nekim tko je tukao majku iz Srebrenice. I moramo znati prije izbora za kog glasujemo.

Ako vam se da čitati ostatak još jednog histeričnog i paranormalnog Komšićevog  priopćenja tu je:

“Prema pisanju Večernjeg lista, Dragan Čović je u Travniku na manifestaciji pod pokroviteljstvom Hrvatskog sabora najavio formiranje nacionalne policije, koju otvoreno naziva svojom. Ta najava nije nimalo bezazlena. Na meni je po svemu sudeći ostalo da pokušam objasniti da su dva i dva jednako četiri. Pa kad je već tako, onda je moja dužnost da kažem i to da ako Čović i HDZ otvaraju specijalna predstavništva kantona sa HDZ-ovom većinom po Briselu, ako podrivajući diplomatsko-konzularnu mrežu okupljaju diplomate iz reda hrvatskog naroda koji rade u interesu HDZ-a i Hrvatske i lobiranju za diskirminirajuće odbredbe izbornog zakona, ako otvoreno najavljuju formiranje nacionalne policije, onda se iz toga, ma koliko to neki ignorisali, može izvući samo jedan jednostavan zaključak. A taj je sljedeći: Dragan Čović sistematski radi na uspostavljanju paralelnih institucija i stvaranju uslova za disoluciju države Bosne i Hercegovine. Da bi nešto poput toga bilo moguće, jasno je da prvo treba izgraditi paralelne institucije, a Čović i HDZ na tome predano rade”, kazao je Komšić.

Jedini način da se tome stane u kraj jeste da se na jedan civilizovan i demokratski način ti planovi onemoguće glasanjem na izborima.

“Meni je žao što jedan dio građanskih stranaka zatvara oči na sve to, ali isto tako sam uvjeren da građani Bosne i Hercegovine primjećuju te negativne tendencije, koje mogu biti izrazito pogubne po stabilnost i održivost naše države za koju smo se borili, i za koju ćemo se do posljednjeg daha boriti”, kazao je Komšić.

Savjet za DF: Jeste li razmišljali da vašu PR-ovku preporučite scenaristima Dossier X?
guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare