Published On: Čet, lip 25th, 2015

REAKCIJA TVRTKE STANIĆ IZ KISELJAKA: FTV truje javnost i stvara nacionalnu netrpeljivost

Iz tvrtke Stanić uputili su apel medijima, nadležnim državnim institucijama, predstavnicima EU u BiH i veleposlanicima, u kojemu upozoravaju na teško razdoblje kroz koji prolazi ova tvrtka. Kako navode u priopćenju, ova najstarija privatna kompanija u BiH u svojih 32 godine postojanja nije prolazila kroz teže razdoblje (što se tiče medija) iako su im poslovni rezultati, kako kažu, najbolji u ovom razdoblju od osnivanja tvrtke i broj zaposlenih rekordan od kada postoje, navodi artinfo.ba 

Kao razlog slanja apela navode kako Federalna televizija iznosi neistine u vezi tvrtke Feroelektro. Iz kompanije Stanić optužili su FTV da “truje javnost i stvara nacionalnu netrpeljivost”.

“Iako je Županijski Sud presudio oduzimanje Feroelektra, a uloženom Revizijom odvjetnika i pravnom analizom CMS – Reich Rohrwig Heinz potvrdio što je sve u presudi urađeno suprotno Zakonima i standardima, a sama FTV u svom programu potvrdila izjavom premijera da je to greška ministara Vlade FBiH i dalje su laži i teške optužbe o Stanićima glavna vijest u Dnevniku FTV-a. Ovdje ističemo da su sve neistine iznesene slobodnom voljom i bez ijednog dokaza”, priopćeno je iz tvrtke Stanić.

Dodaju kako na ovaj način pokušavaju ukazati “na laži koje iznosi FTV”

14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare