Published On: Pet, tra 12th, 2013

Reakcija HŠK Zrinjskog na pisanje novinara Dnevnog lista Nermina Bise

“Ima nešto mrzilačko, ima nešto krvničko i krvoločno, i ima nešto nehumano u tom klubu. Ima nešto bogohulno i hinsko, ima nešto destruktivno i negativno u tom klubu, ima nešto prokleto u otetom, ima nešto neljudski i necivilizovano u tom klubu, ima nešto oholo i odvratno i ima svega u tom klubu osim kluba.
Moj imenjače Nermine Zolotiću, želim ti uspješan i brz oporavak…Sjetim se one grozomorne scene kad je rulja krenula u stampedu šta bi se desilo Tariku Ceriću da mu je uspio podapeti Pehar…”
Ovo je napisao Nermin Bise novinar Dnevnog lista i sportski reporter Radija BiH opisujući HŠK ZRINJSKI. Tekst je napisan zbog nesmotrenog lomljenja noge igraču Željezničara, tijekom prekjučerašnje prvenstvene utakmice, od strane mladog igrača HŠK Zrinjski.
Mržnja i šovinizam izviru iz svake riječi ovog “novinara”. Žalosno razmišljanje jedne javne osobe, koje je na rubu krivične prijave. Dotični “novinar” zarađuje novac u listu, koji se tiska na hrvatskom jeziku i koji je navodno “hrvatski”- “Dnevnom listu” i sportski je reporter na državnom radiju.
Naime, HŠK Zrinjski je u međuvremenu objavio ispriku, jer je do ozljede došlo u žaru borbe i bez i najmanje namjere.