Published On: Pon, stu 28th, 2022

RĐAVI RIĐO I OSTALE UTOPIJE: Politika Bakira Izetbegovića u svemu je naravno bila imbecilna no najviše se ogriješila oko političke ideologije jednog mudrog čovjeka – Alije Izetbegovića.

Hipoteza koju ćemo ovdje iznijeti ne temelji se na znanstvenim istraživanjima niti na iskustvenim metodama.

Nego na govorima i djelovanju formalnog tvorca Republike Srpske i jedinog formalnog tvorca hrvatskobošnjačke Federacije, Alije Izetbegovića.

Tog čovjeka, koji je samo slučajno njegov otac, Bakir Izetbegović i njegova stranka toliko su puta izvrijeđali u posljednjih godinu dana da je i nama bilo neugodno to slušati.

Doslovce su Aliju nazvali čovjekom koji je okovao Bošnjake, koji ih je gurnuo u europske Palestince i koji im je stvorio oko ruku “četničke i UZP okove”.

Ne postoji stranka na tlu BIH koja je tako odvratno vrijeđala pokojnog Aliju kako što je to činila i čini današnja SDA. Stranka koja je ostala a potom i zaostala iza njega ali se u svom ideološkom lutanju i pogubljenosti nakon US otkrića uvezanosti vrha te partije sa svjetskim teroristima, skrasila na savjetovalištu kod najprizemnijih i najlošijih političkih ološa i antiprognozera u BIH. Na savjetovalištu kod karikatura politološke misli. Kod rigidnog Bajrovića, Suljagića i Hebibovića. Ta šaka jada preko DF-a postala je praktički umobolnica za SDA, prihvatilište za dezorijentirane,  gdje su se natruhe ove kvazipartije, koje preživljavaju upravo na imidžu Alijinom u Bošnjaka, pokušale načiniti ponovno važnima.

Tako su slijepi došli po savjet kod glupih. A ova trojica potpuno su ih uništili.

Umjesto da su se kao partija, koja ima dossier terorističke prošlosti, i nepresuđenog genocida, samoeutanizirali poput SDS-a, umjesto da su svojevoljno postali politička prošlost i prepustili kormilo vođenja nacije nekim novim visprenijim generacijama,. SDA se drznula u 2022 godini biti strankom kojoj će vanjsku politiku voditi jedna nezgrapna i argoantna gospoja s ogromnim dossierom CIA-e na temu mudžahedina, jedan mudžahedinslki batler Šefik koji se ni mrtav neće ispričati Amerima za zločine ABIH u New Yorku i sin Alijin iz magacina u ratu zvan i kao “riđoglavi sup”.

Stranku su napustili najvažniji kadrovi, oni najumniji stratezi poput rahmetli Hasana Čengića koji je bio najvažniji mozak partije u njenim najslavnijim i najtežim vremenima svedeni su na marginu a potom su pomrli, dok su na vrh isplivale ikebane. One su potom preuzele ideologiju  i narative nekolicine salonskih revolucionara. Dobrovoljnih darovatelja tuđe krvi. Ti isti “producenti besplatnih savjeta” su spremni prvi pobjeći ako zagusti no sav politički talent sveo im se na kanaliziranje energije straha od Srba i mržnje prema Srbima na energiju strašenja Hrvata i mržnje prema Hrvatima. Kako vizionarska strategija. TI isti jebavali su majku Kolindi, pozivali na slanje terorista na Jadran i kovali termine poput “UZP politike, peškir turizam. Hrvatska banana usraška republika” da bi jedan od njih, Suljagić, prognozirao da će biti još “Krbavskih bitaka” stavljajući tako metu na čelo Bošnjacima nazivajući ih poslije Cerića i Kavazovića turskim agresorima na našu zemlju. Koji samo čekaju novi rat s kršćanima. No on je otišao i dalje. Dok su Cerić i Kavazović Bošnjake tek smatrali samo potomcima Osmanlija ili pak Turcima Suljagić ih je nazvao budućim neoosmanskim akindžijama i turskom vojskom.

Ono malo neiseljenih Bošnjaka koji im povjerovaše  SDA-u i DF-u, te Jasmilu Žbanić, uvjerili su da su Hrvati veće zlo po Bošnjake od bilo kog drugog te da Bošnjaci danas žive pod hrvatskom čizmom, kao drugorazredni narod svijeta.

Umjesto da shvate da Hrvati sa svojom brojnošću nisu nikakva prijetnja nego šansa za Bošnjake, upravo dakle da uvide ono što je Alija uvidio još 1994. ova smušena SDA pod kontrolom patološki oboljelog  huškača-sponzoruše, potom histriona koji tuče žene i majke Bratunca, te  vehabi-marksiste iz Komšić ureda, činila je i čini sve protivno Alijinoj taktici osvajanja Bosne.

A ona se svodila na EU putovnice za Bošnjake preko Hrvatske., jaku FBIH u posebnim odnosima s EU (Hrvatskom) koju će pomagati i Zapad i Istok, harmoniziranje odnosa s Hrvatima i lagano sjeckanje Srpske.

Da se na tome ostalo ne bi došlo do pomirbe Srba i Hrvata i Dodiku bi danas bilo kudikamo teže. Sada je međutim gotovo. Srbi su od Bakira dobili neočekivano bitan poklon. Hrvate iz BIH i Hrvatsku.

Osmorka će stoga imati pred sobom težak izbor, ili vratiti SDA na Alijin put ili ih naprosto potpuno eliminirati iz političkog žuvota. Inače će osveta SDA biti pogubna za njih. A život nakon idućeg dolaska SDA na vlast, ako ih potpuno ne dezavuiraju, postat će im nezamisliv.

Najteži  zadatak za to dobio je nekadašnji član iste te partije Konaković. Koji se već profilira u novog lidera vlastite nacije. I to na dulji rok. Bošnjacima je dosta rata sa svima koji ne vodi nikud osim na njemačke pečalbe.  Nije međutim isključeno da je on upravo bošnjački Dodik. Netko tko će ubiti maticu da bi potom postao žešći progonitelj malobrojniji  od nje. Pred njim je težak zadatak. Mora uništiti Bakira ali mora pojesti i Biseru. A za takvo nešto trebat će mu doista nadljudske sposobnosti i mnogo sportske sreće.

SREBRENICA, BOSNIA – FEBRUARY 22: Emir Suljagic, a former UN translator and Muslim Srebrenica resident, talks to me about his life on the run during the days of the massacre. He later went on to become the minister of education in Sarajevo, Bosnia. Hes been a continual campaigner for the fair treatment of the Muslim population in Bosnia.(Photo by Giles Clarke/Getty Images)

Koliko je SDA savjetnička kuća za produkciju partijskoj ideološkog debilizma (Bajrović, Suljagić, Hebibović) fulala u svojim prognozama najbolje govori podatak da je Suljagić istome Konakoviću prije par godina u Sarajevu arogantno i prpošno prognozirao potpuni krah i nestanak sa scene prije nego na nju i kroči nazivajući ga najgorim uvredama.

Umjesto tog Suljagić nije ušao nit u skupštinu kantona te se povukao na SDA proračun dok je Konaković prvo osvojio kanton Sarajevo a evo ga sad, uza svo rafalno pucanje po njemu sa Al Qaeda medija, predvođenih Al Qaeda En Jedinicom, o Hrvatima ne govori s mržnjom na način na koji smo to navikli slušati do sada.

Nego polako plete mrežu i zauzima punktove za konačan boj. Te steže omču oko  SDA. Tek poslije tog ćemo moći vidjeti što on zapravo smijera.

Da je odvažan, odvažan je, da ima potporu USA ima. No iz tu potporu nitko prije njega se nije usudio na ovako nešto. No što će biti poslije tog moženo samo nagađati.

Idemo na prvu digresiju zbog koje je napisan ovaj tekst kao naputak Osmorci kako jedino može preživjeti ujedj Škorpiona.

Ako bi Alija uspio danas ustati iz mezarja, sa sebe otresti prašinu el Fatiha, kalifa kojom ga je posuo Erdogan, nakon sahrane mu,  iz nekih mu čudnih pobuda, gotovo perverznih, i ako bi mu Allah, njemu Aliji dao mač Zulfikar, onaj iz Grabovice,   te mu ponudio da izabere jednog bošnjačkog političara kojeg smatra najstrašnijim i najpogubnijim za bošnjački narod kladimo se da glava Bakira Izetbegovića ne bi dugo stajala mu na ramenima.

Neki će reći da nismo normalni s tom tezom i da je je to Željko Komšić kojeg bi prvog Alija kaznio, i  da bi prvo  udario  u njega, no ne slažemo se. Komšić je samo politički hologram ovisan o SDA. Ne postoji kao neovisna i kao strukturirana politička ličnost i realna politička snaga. Deluzija je u svakom smislu. Deluzija hrvatstva, deluzija BIH.

Tvrdimo, i mislimo to doista, da je iz pozicije nacionalnih interesa Bošnjaka daleko najrazorniji čovjek, u svemu suprotstavljen Alijinim vizijama i naputcima koje je ovaj dao pred smrt jeste upravo njegov sin. Bakir Riđobradi.

Čovjek koji je Bošnjake zavadio s kim je mogao i stigao. Koji je od onog što mu je otac ostavio u amanet, (51% BIH) kao početnu točku iz koje se bošnjački interes ima širiti na ostatak BIH, ali i dalje, doveo BIH na očajnih 23%., zavađenost Bošnjaka sa Srbijom i Hrvatskom te potpuno pomirene odnose Srba i Hrvata u BiH. Do razine da se i za zločine u drugom svj. ratu više ne  optužuju iako su bili postavljeni, voljom viših sila, naravno na dvije suprotne strane. A do tada stoljećima ujedinjeni protiv zajedničkog okupatora.

SDA je 1999 imala relaksirane odnose s Hrvatima. Od smrti Alije Izetbegovića sve do danas SDA je činila glupost za glupošću. Progonom Hrvata praktički su najviše naudili sebi a autarkija i samodovljnost svela je Bošnjake  na nivo neutjecajnosti a većinu njihovih stranaka načinila neprihvatljivima i Srbima i Hrvatima. Koliko vas zna da je između ABIH i HVO postojao dogovor iz Washingtona, onaj vojni da se neće međusobno tužakati na sudovima? Takve dogovore dvije zaraćene strane nakon primirja uvijek potpišu. Znate li kad je poslana prva optužnica protiv HVO generala? Tek nakon ALijine smrti kad su SDA preuzele poluinteligentne strukture.

A sve je zakuhao slučajni Lagumdžija koji se voli predstavljati vizionarom. Njegove nasilne socdemokratske bravure i kujundžiluci u zemlji tronacionalizma, posvađanih naroda, u zemlji tek izišloj iz rata, zemlji punoj svježih rana,  njegove igre s Komšićem, Hrvate ne samo da nisu privukli ideji građanske, i ideji FBIH , nego su teritorij Hrvata u BIH., u već evo četiri mandata , načinili gotovo neovisnim. Balkanskom Sjevernom Irskom. Teritorijem “UK koji ne prizna krunu”, čitaj Predjedništvo BIH, teritorijem na koji “kraljeva noga ne smije zgaziti bez deset NATO helikopteta” , teritorijem koji više i ne traži treći entitet, shvaćajući da je to kriv potez jer bi taj i takav morao odgovati “Kruni”. Teritorijem koji je gotovo dočekao da Bakir Izetbegović upropasti BIH do kraja. Da bi se , na našu nesreću, na ozemlju BIH pojavila grupa “prosvijetljenih Bošnjaka” koji evo spuštaju lopticu, i govore o nama kao o ljudima , čak i s respektom. A mi naivni, i lakomi pristajemo koji već put, vjerovati da im se može vjerovati. Sram nas bilo.

Zato je politika Konakovića ako ona bude ono što se bojimo da će biti, daleko opasnija za Hrvate u BIH.

Doduše i izazovnija je. Jer Bakirov fašizam vidiš. U Konakovićevom stisku ruke i obraćanju s “poštovani” ne vidiš ga.

Konaković će se prvo obračunati sa SDA a onda će, to je naša pretpostavka, Hrvate uvući u igru, neće im davati povoda za pobunu pošto će im biti vraćeno pravo dostojanstva i građanstva.

No kako bi primirio mase koje će Riđavi podići morat će izručiti nešto hrvatskih glava.

Tako bi Hrvati  u budućnosti mogli postati Konakovićeva moneta za potkusurivanje bošnjačkog političkog neba. To naravno neće ići. Ali će on to svakako pokušati. Jer mu neće biti lako s obzirom da su teroristi iz SDA najgori kad su u oporbi. Tada svi postanu oštri na jeziku i ujedaju. Stranka se kolektivno pretvori u Zahiragića.

Međutim zemlja je onog čiji su sudovi. A sudovi su u ovoj zemlji američki. Korumpirani su, jadni su, štite ubojice i američki su. Pitajte Murpheya ako nama ne vjerujete, čiji su sudovi u BIH i zašto Cikotić nije optužen za Bugojno te koja je uloga US Vlade u tome a koja Murpheyeva.

Neki bezvezni kauboj koji korumpira BH sudove i štiti CIkotića. (izvor Wikileaks) Potencijalnog masovnog ubojicu iz Bugojna. Biden nam nije imao ništa dostojanstvenije poslati ?

A i Konaković je znate američki. Ne Komšić, ne Bakir, nego on.

A priča sa sudovima je tek drugo poluvrijeme priče zvana Osmorka. Sve tu listom polaznici US NGO škola, i većina ih, osinm Nikšića, nema ratnu prošlost niti itko od njih, osim Nikšića, nema povijest mirnog promatranja odvođenja Hrvata u logore.

Hrvati polako ali sigurno srljaju u opasnu maglu “pomirenja” s novom generacijom Bošnjaka. A prema njima se pregrupiraju, kako vidimo sa starom gardom nosača svijeća i vijenaca.

Stoga bi posao za Konakovića mogao biti i više nego lak. A s obzirom kako su dobrohotna hrvatska kolumnistička pera, već premorena ratom s Bošnjacima, počela s oduševljenjem pisati o novoj pomirbi s novim begovatom u Bošnjaka, mogao bi biti lakši od lakšeg.

Mi smo na Poskoku naravno, netko tko je na svojoj koži osjetio što znači bošnjački merhametluk, pa smo iz vlastitog iskustva itekako skeptični na dogovore s onima koji su nas do sada sto puta gladili, potom izradili a onda pustili džihadističke pse na nas da nam deru kožu razornije nego ju je El Fatih derao posljednjem kralju Bosne, Stjepanu, iz loze Kotromanić.

Mi nikada naivno nećemo napisati “vrijeme je za okretanje nove stranice” bez dok na licima tih ljudi ne osjetimo iskrenu emociju za suradnjom i povjerenjem. Pa bila to emocija i na licu prosvijećene verzije Jasmile Žvalić.

Pozdravljamo u svakom slučaju modernizaciju u Bošnjaka, izazov je takmičiti se sa Džihadom V 2.0 iz kojeg je preko noći misteriozno maknut dobri čovjek Boriša Falatar, a rješili su se i  demokratskih “zanovijetanja” i neoprostive tolerantnosti jedne  Boške Ćavar, žene koja ne misli biti njihova ikebana.

To nisu dobri znakovi inkluzivnosti socdemokratičnosti u Bošnjaka, jer ako su im takvi Hrvati neprihvatljivi kako će tek s ostalima?

No u suštini i ne zanima nas, naše je da pritisnemo Švabu da nam pojasni što je polovično proveo odluku Ustavnog suda, i zašto je Federacija BIH još uvijek više bošnjački nego bilo čiji drugi entitet, i što je sa Židovima i njihovim pravima?

Bez kolektivnog odricanja od potrebe medijske sotonizacije našeg napaćenog naroda, najzaslužnijeg za mir u BIH,.  bez emisija na FTV/BHRT koje će veličati ulogu HVO u BIH, ili barem pored zločina naše vojske govoriti i o njenim zaslugama, bez momentalnog progona Kukić/Al Qaeda kadra s krova te kuće Džemala Bin  Šabića,  ne vjerujemo im ništa. Svi smo Stjepan Radić na Poskoku ovih dana. I  nema te Osmorke koja nas može uvjeriti da je doba Osmice gotovo.

Trebat će puno pruženih ruku i one čarobne riječi “oprosti”, jako puno ograde od Komšića da im povjerujemo, no ako misle da će čak i tada od nas načiniti neprijatelje srptvu i Srbima, tu se varaju.

Ako i u čemu postoji zasluga SDA i njihovog akindžije Komšića ona leži u tom novom bratstvu i izmirenosti Srba i Hrvata u BIH.  Nikada više Hrvat u BIH neće udariti na brata Srbina poradi interesa trećih sila. Mi smo u ovoj zemlji sa Srbima oduvijek. A bečki “Hrvati”, Pereci,  su nas u njoj ostavili bez da su nas išta pitali. Potom su mirno promatrali pokušaje naše eutnanazije. I njima doista ništa ne dugujemo.

Bošnjačka politika je uz krila  neohabsburške i neoosmanske politike u BiH pokazala na što je spremna kad joj se da moć.  Austrija je pokazala što je u stanju činiti US politici iza leđa (Petritshc, Inzko) i to dok američki vojnik ratuje po Afganistanu. Potpuno su gotovo uništili američki mirovni sporazum poradi svog interesa držanja naših naroda u zavadi kako nikad ispod Alpa ne bi nastala po Austriju jaka slavenska federacija država koja bi mogla početi jednog dana kupovati banke po Beču, i ne dao Bog, penetrirati u pomno njegovana habsburška djevičanstva.

Hrvati nisu i neće biti političko novo dno da okrenu leđa srpskom narodu koji ih je stajao u najgora vremena Platforme i Alijanse, onda kad im je bilo najteže. Ta vremena su prošla. A hrvatski lider u BIH koji na to pristane odgovarat će političkim porazom pred tim istim narodom. Možda i prijekim sudom.

Doba kad su Plenkovići upravljali Mostarom je završilo. Hrvati u BIH danas jako dobro shvaćaju da su svaki put u povijesti bili prepolovljeni kad su slušali Zagreb,, taj beskarakterni bečki proxy, i da su kroz povijest, sve naše slobode i pobjede dolazile u zajedničkoj pobjedi sa Srbima. Od slavnog Mihajla Ljubibratića do današnjih dana.

U nadi da će vodstvo Bošnjaka shvatiti da nam je ovu državu raditi zajedno, da će prestati igrati igrice,  da je vrijeme da se zakopaju ratne sjekire i da je ideja BIH kao  melodrame ratnih trubača, Bajrovića i Suljagića prošlost i da je došlo doba za konačno pisanje pozitivne povijesti ove zemlje, nukleusa novih slavenskih odnosa južno od Beča, zaključujemo ovaj tekst, s jasnim pozivom Osmorci: Ostajte na Alijinom posrtatnom putu dijaloga i konstruktivnog sabura i kada sjedate u auto dva put pogledajte ispod njega. Jer Osmicu se može smijeniti ali njegovi ljudi nadziru teren. Ne ostajte na  putu riđobrade autarkije. Izolacije od svega. I komšićizacije BIH.

Ujedno se ispričavamo onom Srbinu, igraču/golmanu Kanade zbog uvreda onih “naših” debila navijača koji su veličali ustaški pokret na utakmici, pokret koji je razderao Hrvatsku i Hrvate. Neka se gone u tri lijepe pm. I dao bog da im Hrvatska oduzme putovnice zauvijek. Nadamo se da nemaju dodirnih točaka sa Starom Hrvatskom tj sa zemljom hrvatskih kraljeva – HercegBosnom. I da su OEM Pereci. Srbine izvini.

ish l poskok.info

guest
19 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Šija🇭🇷Šija
Šija🇭🇷Šija
1 mjesec prije

nosi ga belaj tamo

Hercegovina - Rizvanbegovića Donbas
Hercegovina - Rizvanbegovića Donbas
1 mjesec prije

E potturrad Rizvanbegovićeva, da vam nije Alije bilo – plutali biste svim balkanskim rijekama. Prava ste tupava mukala i okolokućna blatobrčkala!

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Hercegovina - Rizvanbegovića Donbas
1 mjesec prije

Jest plutali bi dok je on govorio ovo nije nas rat. Zbog tog nije nas rat imali ste 4 godine opsade Sarajeva i Srebrenicu. Nazdravlje!

Hercegovina - Rizvanbegovića Donbas
Hercegovina - Rizvanbegovića Donbas
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 mjesec prije

Od vas je samo zavisilo koliko će rat dugo trajati, obzirom da ste sa njima dogovarali u Karađorđevu to za što ste osuđeni.

Sretno vam sa ostvarenim ciljem masovnog otprđivanja za Minhen i epitetima majorizirane manjine. Mi smo dobili svoju državu nakon 500 godina, a vi se jeebbite.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Hercegovina - Rizvanbegovića Donbas
1 mjesec prije

Mislis na 23%?

drZlikovac
drZlikovac
1 mjesec prije

Što se Pereca tiče slažem se, ništa nam ne dugujete…ali brate i ne pitajte..što god vam pošaljemo vi ekspresno vratite..najprije vratite putovnice ,šta će vam te bečke iskaznice..kune ne primajte pa makar vam za likariju tribale…ajd da ne nabrajam dalje..😀

drZlikovac
drZlikovac
Šta ti kažeš na ovo?  drZlikovac
1 mjesec prije

A sa Serbima se cjelivajte sve u tri…vaša stvar!
Nije da mi moramo dijeliti vaše sklonosti…

Hercegovina - Rizvanbegovića Donbas
Hercegovina - Rizvanbegovića Donbas
Šta ti kažeš na ovo?  drZlikovac
1 mjesec prije

Obracunat cemo se i sa vama u Hrvatskoj. Kad vam izbijemo na granicu zaboravit cete na turizam i upoznati terorizam!

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Hercegovina - Rizvanbegovića Donbas
1 mjesec prije

Ne znam šta više čekaš ,kreni odmah .Nego čuvaj zube ,ako ih imaš da ti ih netko ne izbije ,pusti ti granicu.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Hercegovina - Rizvanbegovića Donbas
1 mjesec prije

Mogla bi ti policija zakucati na vrata.

Hercegovina - Rizvanbegovića Donbas
Hercegovina - Rizvanbegovića Donbas
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 mjesec prije

Neće meni policija nego nepismenom kattollibanu. Mada i to što je napisao za terorizam nije toliko nerealno, obzirom da crvenokmerska vlada voli da vrbuje teroriste po BiH.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Hercegovina - Rizvanbegovića Donbas
1 mjesec prije

Na tvome mjestu ,bilo bi ti bolje da pripaziš šta pišeš .
Toliko si zadojen mržnjom da to već prelazi u zabrinjavajuću činjenicu .
Za svaki slučaj ti se ipak pripazi i spavaj otvorenih očiju.

Hercegovina - Rizvanbegovića Donbas
Hercegovina - Rizvanbegovića Donbas
1 mjesec prije

Haha

Last edited 1 mjesec prije by Hercegovina - Rizvanbegovića Donbas
Cenzura
Cenzura
Šta ti kažeš na ovo?  Hercegovina - Rizvanbegovića Donbas
1 mjesec prije

Antino cvijeće kružnim tokovima se kreće u rukama im motike, kose, pile i grablje! Čuče, čame i ćekaju dok se uokolo širi opojni miris loja!!

Izmetbegović
Izmetbegović
1 mjesec prije

Nikad više s pot.urica.ma,djecu smo već naučili da su po.turi.ce veliko ljigavo zlo,tko od kršćana šalje djecu studirati bilo gdje u pojasu gaze..??Samo tko mora,tko je među njima i trpi!!!Raseliti po.turi.ce,nastaviti kao i do sada taktikom EU.A tko će dozvoliti da se nazadni muslimani pitaju u kršćanskoj EU?

Vahid Vaha Halilhidžić
Vahid Vaha Halilhidžić
Šta ti kažeš na ovo?  Izmetbegović
1 mjesec prije

Znamo da ste odgojili male čeeetnike/ ustaaašice. Na vašu štetu skršit ćemo ih na tlu naše zemlje 😎

Last edited 1 mjesec prije by Vahid Vaha Halilhidžić
vitina
vitina
1 mjesec prije

Ovo sa “Osmorkom” je jedna velika podvala, a HDZ koji je bolesno željan “fotelja” je na njihovu bačenu “udicu” zagrizao ko naj gluplji šaran. Iz gladi za “foteljama” se srlja u vlast sa samo jednom od struja bošnjačkog unitarizma i nacionalizma bez ikakvih garancija da će se išta popraviti po pitanju hrvatske ravnopravnosti.

Vahid Vaha Halilhidžić
Vahid Vaha Halilhidžić
Šta ti kažeš na ovo?  vitina
1 mjesec prije

Mi smo realnost u našoj državi. Pomiri se s tim. BOSNE SE NIKAD ODREĆI NEĆEMO. Vi imate rezervnu “domovinu” pa idite 🐷

vitina
vitina
Šta ti kažeš na ovo?  Vahid Vaha Halilhidžić
1 mjesec prije

Nisam ti ja zlatna ribica da ti ispunjam želje.