Published On: Čet, tra 28th, 2022

Ravnateljica Osnovne škole za djecu s posebnim potrebama posjetila Općinu Čitluk

Načelnik Općine Čitluk Marin Radišić, predsjednik Općinskog vijeća Čitluk Predrag Smoljan i tajnik Općinskog vijeća Čitluk Ivo Bevanda ugostili su jučer ravnateljicu Osnovne škole za djecu s posebnim potrebama Maju Mustapić.

Gospodin Radišić se zahvalio ravnateljici Mustapić na odličnom rukovođenju školskom ustanovom koju pohađaju i djeca sa područja općine Čitluk. Prenio joj je pohvale i pozdrave upućene od strane roditelja djece te je upoznao sa najnovijim aktivnostima Općine Čitluk u svezi osnivanja i opremanja Javne ustanove Edukacijsko – rehabilitacijski centar “Sveti Josip Radnik” u Čitluku.

Ivo Bevanda je ravnateljicu upoznao sa aktivnostima i planovima Udruge roditelja i prijatelja djece s posebnim potrebama “Susret”.

Maja Mustapić se zahvalila predstavnicima Općine na organizaciji sastanka te ih je upoznala sa aktualnim stanjem te planovima škole kojoj je na čelu. Pohvalila je entuzijazam i aktivizam članova Udruge “Susret” te veliku i nesebičnu pomoć i razumijevanje koje članovi Udruge imaju od strane gospodina Radišića.

Ravnateljica Mustapić je također ponudila pomoć po svim pitanjima vezanim za početak rada Ustanove “Sveti Josip Radnik.

Nakon sastanka sudionici su obišli kabinete i ostale prostorije Ustanove “Sveti Josip Radnik”, gdje su ih dočekali Matea Brekalo, v.d. ravnateljice i dio članova Udruge Susret./HMS/

guest
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Anonimac
Anonimac
29 dana prije

Logopedica Maja, nu što se doćerala !