Published On: Čet, lis 3rd, 2019

Ratni zločinac umjesto odlaska sa dužnosti raspisao natječaj za 20 djelatnika

Enver Zornić, direktor Javnog poduzeća “Toplane” Sarajevo, dok čeka razrješenje s te dužnosti, raspisao je natječaj za prijem 20 radnika.

U oglasu je navedeno kako su “Toplane” dobile suglasnost Ministarstva gospodarstva i infrastrukture Sarajevske županije, na čijem se čelu nalazi Srđan Mandić, za raspisivanje javnog oglasa te da je suglasnost data 12. rujna.

Kako je navedeno, raspisani su natječaji za radna mjesta vozač pratilac (SSS, neto plaća: 1.154 KM), građevinski tehničar (SSS, neto plaća: 1.050 KM), administrator-suradnik distribucije pošte (KV, neto plaća: 779 KM), rukovalac-poslužilac (KV, neto plaća: 821 KM), referent za kadrovske poslove (SSS, neto plaća: 973 KM), vodeći referent zaštite okoliša (SSS, neto plaća: 973 KM), referent-blagajnik (SSS, neto plaća: 973 KM), administrator I (SSS, neto plaća: 973 KM), kuharica (KV/SSS, neto plaća: 597 KM), viši referent u Odjelu naplate (VSS, neto plaća 1.168 KM) i tehničar u Odjelu za mjerenje (SSS, neto plaća: 973 KM).

“Drugovi” iz SDP su zločinca Zornića izbacili iz stranke i osudili, od je plakao pred Senadom Hadžifejzovićem, a onda je stigao natječaj. Sada ga se vjerojatno nitko neće odreći nego će lobirati za zapošljavanja. Nakon svega, ne bi ništa čudno bilo u tome da na kraju posao dobiju oni koji su zajedno sa Zornićem ubijali Hrvate i Srbe po Sarajevu tijekom rata, prenosi Klix.ba

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare