Published On: Sri, ožu 18th, 2020

Raste podrška Severini nakon što je objavila video: “Kojić je bednik”

Severina je danas zabrinula svoje pratitelje na Instagramu dramatičnim video uratkom koji je snimila ispred stana Milana Popovića u Beogradu. Severina tvrdi da joj on ne dopušta vidjeti sina Aleksandra, iako je po sudskoj presudi danas trebala obaviti druženje s djetetom.

Popović je navodno proglasio samoizolaciju s malenim Aleksandrom, a bijesna Severina danas nije uspjela vidjeti dijete.

Nakon objave na Instagramu javile su joj se Ella Dvornik, Nives Celzijus i Jelena Karleuša.

“Bijednik. Sve se to vrati, kad tad”, napisala joj je Jelena Karleuša.

“Svi smo uz tebe Seve!!! Mislimo na vas, ostani jaka”, dodala je Ella Dvornik.

“Draga Seve, napisala sam jednom i ponovit ću jer to je bio jedan od najemotivnijih trenutaka koje sam kroz život uhvatila sasvim neočekivano. Mislim da nikad neću zaboraviti kada te Aleksandar ugledao na pozornici beogradske Arene, taj usklik sreće, najslađi osmijeh ,dozivao je mamicu i pružao ti je ručice , grlio te iz daljine i slao ti poljupce.

Pomislila sam: “Nadam se da se i meni moja djeci tako raduju” A u pitanju je bilo tek par sati razdvajanja… Ne shvaćam kakav to čovjek može djetetu uskratiti te trenutke i zagrljaj majke. Nadam se da grlite i ljubite što prije”, zaključila je Nives Celzijus.

View this post on Instagram

[LJUBAV U DOBA KORONA VIRUSA 2.DIO – KAD SRCE BOLI] Došla sam u Srbiju, jer je otac mog sina odlučio ovdje provesti cijeli tjedan, a kako bih sina vidjela barem u sudski određenim terminima, u utorak i četvrtak od 15 do 20 sati, kao i sljedeći vikend od subote koji je moj. Pristala sam, ne želeći dodatne probleme, jer stalno trpim prijetnje, podmetanja, blaćenja, koje prenose razni tabloidi. Od subote čekam i molim da vidim osmogodišnje dijete, koje nije vidjelo majku punih 5 dana. Nije mi dopustio u subotu, u nedjelju je rekao da je kod svoje braće pa da će mi ga dati u ponedjeljak. Onda se predomislio i jučer. I kada je konačno došlo danas, dan kada ne plačem, umjesto da zagrlim rođeno moje, otac je samoproglasio samoizolaciju Aleksandra i sebe, zbog očevog putovanja u Austriju 7. i 8. ožujka, o kojem me uopće nije izvijestio. Kako sam od tada u međuvremenu bila dva puta sa sinom, upozorila sam ga na to i na sudsku odluku. I došla sam pred njegovu beogradsku adresu, ali dalje od ulaznih vrata nisam mogla. Nije čak dao niti da mi oko moje mahne kroz balkon ili vrata… #vjerujuljubav #vjerujupravdu #rodjenomoje

A post shared by Severina (@severina) on