Published On: Sub, pro 11th, 2021

Raspudić odgovorio Plenkoviću: Pozivam ga na sučeljavanje

PREMIJER Andrej Plenković sudjelovao je u subotu u Trakošćanu na svečanosti obilježavanja 20. godišnjice rada Udruge 100%-tnih hrvatskih ratnih vojnih invalida (HRVI) I. skupine.

Komentirao je, među ostalim, i oporbu, a osvrnuo se i na Ninu Raspudića.

“Ovaj put sam gledao Raspudića. Lik koji je bio komentator i koji je pljuvao kao komentator, napao je Zekanovića koji je rekao da postoji korona i da se treba cijepiti. Zbog toga je on postao što? Žetončić HDZ-a”, rekao je Plenković.

“Pogledajte tog čovjeka, Raspudića, zovem ga da u 15 sati dođe i idemo s Alemkom Markotić na covid-odjel da vidi kako izgledaju ljudi koji su sada na respiratoru. Cijela operacija je samo političkog karaktera. Stvar je čiste, zlonamjerne političke namjere”, dodao je.

Raspudić: Pozivam Plenkovića na sučeljavanje

Raspudić je za N1 komentirao Plenkovićev poziv.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Za razliku od njega, ja znam kako izgledaju covid-odjeli jer sam pet dana ležao na kisiku na jednom od njih, i znam da bolnice ne služe za našetavanje i političku izložbu, nego za liječenje pacijenata, koji imaju ljudska prava i dostojanstvo.

On to ne razumije. Cilj našeg referenduma je stvaranje čvrstog legitimnog i legalnog okvira za uspješniju zajedničku borbu protiv pandemije, za razliku od ovog što radi njegov nelegitimni Stožer, koji je, po priznanju samog ministra Beroša, donio stotine odluka bez kvoruma i davno izgubio povjerenje javnosti”, rekao je Raspudić.

Potom je pozvao Plenkovića na sučeljavanje pred kamerama.

“Mjesec dana upozoravali smo na temelju znanstvenih istraživanja da je na ulazima bolnica nužno testirati sve, i cijepljene i necijepljene, a oni su to tek ovaj tjedan uveli kao pilot-projekt, tvrdoglavo inzistirajući na svojim promašenim i opasnim covid-potvrdama. Pozivam premijera na sučeljavanje pred kamerama u bilo koje doba dana ili noći, a ne na paradiranje kroz odjele intenzivne skrbi, na koje ni članovi obitelji nemaju pristup”, poručio je Raspudić.

guest
9 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Blanka
Blanka
7 mjeseci prije

Jel ovo index.hr kupio ovo parrijsko glasilo? Prema copy /paste novinarstvu izgleda da je….

Kvico
Kvico
7 mjeseci prije

Raspudića sam volio čitat ko kolmunistu ali mi ko političar izgleda raštrkan.Može li iko zamislit šta bi se dešavalo da se stožer mora ponašat na način koji on zagovara,da radi po naputku Sabora?Ne mogu svatit da je na istoj liniji sa Buljom.Raspudiću u bolnice su ulazili samo oni koji su morali i tu je bila najmanja opasnost od zaraze ali si moga Bulja kritikovat za onakvo alijaško ponašanje kod Alke.I na kraju ,okanite se prizemnog politikanstva u ova teška vrimena.Bespotribno se igrate životima ljudi.

ANTE ZRNO
ANTE ZRNO
7 mjeseci prije

NU DEGENERIKA, ON NA SUCELJAVANJE, VALJDA DA ZABIJES JOS JEDAN CAVO U DESNI SPEKTOR POLITIKE. Mani se gluposti nino ti si vec izabrao pogresni stranku, stranku gubitnika i razbijaca. Je si li ti svestan stvarnosti da je MOST srusio jedinu desnu opciju poslije izbora. Jeli mislis da su hrvati to zaboravili i da ce ikada preieci preko toga. Bitango glupa.

Marijo Plenkovic pedofil zločinac
Marijo Plenkovic pedofil zločinac
Šta ti kažeš na ovo?  ANTE ZRNO
7 mjeseci prije

Ante idiote, ne širi tuđe, srpske laži.

Raspudiću se ti samo možeš klanjati, i naučiti od njega istinito izražavati svoju svjest i misao bistriti.
Ako nisi robot plaćeni, bilo HDZa ili sličnih lažova, srpskih partizana.

Mc Haso, elitni buregdžija
Mc Haso, elitni buregdžija
Šta ti kažeš na ovo?  ANTE ZRNO
7 mjeseci prije

a tko je ta “jedina desna opcija” u Hrvatskoj?

more1965
more1965
Šta ti kažeš na ovo?  Mc Haso, elitni buregdžija
7 mjeseci prije

Hasanbegovic i proavci kestena/maruna na Zrinjevcu

Anonimac
Anonimac
7 mjeseci prije

a tko si ti da jedan Premijer dođe tebi na sučeljavanje , zovi one što ste stali uz njih u saboru – urša , bojan , kata šmajser , crnostrik dalija , onaj dečko puljak , vili …

Carlos
Carlos
7 mjeseci prije

Rasap.

MujoNeLaže-on je TAKAV!
MujoNeLaže-on je TAKAV!
7 mjeseci prije

brak.olomac nino brucelee se potpuno pretvorio u deb.ilast.og mostovca. sve više liči na bes.mislenog mo.ro.na iz istre _: miletića. kakav pak kok.ošinjac zvani sabor, brucelee, jes ti nor.malan?!?! pa vidiš koji zadnji partijski šlj.am od šlj.am partija ti sjedi i dere debele plaće?! zar da ona je.ben.čićka, il raspala komunistička partija ili npr. isp.razna pozerka bu.dalija orešković o IČEMU odlučuju?! udarila ti korona i mlađa brak.olomna ha.numa u brucelee tik.vu!