Published On: Mon, Feb 27th, 2017

Rasprava o TV kanalu, potvrda je sramotne OHR-ove demokracije u BIH

2017-a je godina. Danas se u federalnom parlamentu RASPRAVLJA kako urediti javni RTV servis kako bi država BIH omogućila građanima BIH čiji je maternji jezik hrvatski da u svojoj zemlji, na svojoj djedovini i u svojoj državi imaju pravo uživanja televizije, na način da im istinu, jezik, kulturne sadržaje, i sve ostalo što ide preko TV-a ne uređuje politička, kulturna, i društvena elita drugih naroda. Ili Slavo Kukić. Kojeg im nametne elita drugog naroda.

Da su Ivan Franjo Jukić, Grga Martić, Prelog, Stjepan Tomašević, kraljica Katarina danas živi, sjedili bi u Parlamentu FBIH i poniženi čekali hoće li im se dozvoliti da u svojoj zemlji imaju teletekst na hrvatskom i program lišen Darijana Babića, revizije povijesti i pedofilije kao takve…

Spavaš li mirno Inzko Valentine? I kako ide poso sa slovenskim putokazima po Koruškoj?

Licemjerje, dvoličnost ili hipokrizija je ljudska osobina u kojem pojedine osobe ili skupine navode da se drže pojedinih vjerovanja, standarda, kvaliteta, vrlina, ponašanja, vrijednosti ili nekih drugih karakteristika, a u stvari njih sustavno krše. To je čin kojim se osuđuje ili poziva na osuđivanje drugoga dok je kritičar i sam kriv za ono za što osuđuje drugoga, te praksa vršenja nekih radnji kojima se ta osoba ili skupine izričito protive i otvoreno kritiziraju. Dvoličnost je dakle nepraćenje onih vrlina koje neka osoba ili skupine otvoreno pridikuju.[1]Označava nemoralno ponašanje kojem se osoba predstavlja drugačije nego što je u stvarnosti.