Published On: Uto, pro 10th, 2019

RASKOŠNA PROSLAVA I SULUDI ZAHTJEVI O IZBORU PJEVAČA?! Proslava preuzimanja kontrole zračnog prostora BiH koštala 300 tisuća KM

Grandiozna proslava preuzimanja kontrole zračnog prostora BiH organizirana u ljetnikovcu Radobolja u Mostaru 6. prosinca koštala je skoro 300 tisuća KM.

Tijekom večeri kad je BiH preuzela kontrolu nad vlastitim nebom najviše uzvanike iz političkog i društvenog života u BiH su, osim u gastronomskim delicijama i vatrometu, mogle uživati i u nastupu, između ostalih, Halida Bešlića, Nine Badrić, Aleksandre Radović i Ane Rucner, a program je vodio popularni Tarik Filipović, piše Klix.ba.

Na Klixov upit Agenciji za pružanje usluga u zračnoj plovidbi (BHANSA) koliko je koštala svečanost u prestižnom prostoru ljetnikovca Radobolja, stigao je odgovor da je za organizaciju eventa Faze II BHANSA-e u Mostaru povodom preuzimanja kontrole zračnog prostora BiH proveden postupak nabavke pozivom tri ponuđača.

Procijenjena vrijednost javne nabavke iznosila je 300 tisuća KM, a najpovoljniji ponuđač bio je D.D. Marketing d.o.o. Mostar s ponudom od 299.350 KM.

Zanimljivo je da je u pozivu za dostavu ponuda BHANSA specificirala kakve izvođače traži, tako između ostalog stoji da su za glazbeno-scenski program tražena dva izvođača pop glazbe s najmanje pet izdanih studijskih albuma i/ili kompilacija; najmanje pet osvojenih nagrada na prestižnim glazbenim dodjelama u BiH i regiji te završenom glazbenom akademijom (akademijom umjetnosti) ili rasprodanim koncertom na lokaciji koja može primiti minimalno 20 tisuća ljudi.

Tražena je i usluga angažiranja jednog izvođača narodne glazbe najmanje deset izdatih studijskih albuma koji ima minimalno 30 godina scenskog iskustva te rasprodan koncert na lokaciji koja može primiti minimalno 30 tisuća ljudi.

BHANSA je u ovom postupku tražila i usluge angažiranja izvođača koji svira instrument violončelo, ima minimalno 15 godina scenskog iskustva te završen odsjek za violončeno na nekoj glazbenoj akademiji.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare