Published On: Čet, ruj 6th, 2018
#3rd | By Desk

Ranjeni policajac iz Mostara u stabilnom stanju

Policajaca koji je u noći sa srijede na četvrtak ranjen u Mostaru prilikom razmjene vatre s pljačkašima u Dolini sunca, posjetile su brojne političke delegacije Grada Mostara, HNŽ, Federacije BiH…

din Mušić, predsjedavajući Zastupničkog doma Parlamenta Federacije BiH nakon posjete je kazao da je čin ranjavanja policajca zabrinjavajući i da treba zatražiti od istražnih organa da poduzmu sve mjere kako bi se počinitelji izveli pred lice pravde.

Šerif Špago, predsjedavajući Skupštine HNŽ, kazao je da bi ovom prilikom trebalo pohvaliti i reakciju građana koji su prijavili krađu te brzu reakciju policije.

“Treba poduzeti sve mjere da se počinitelji ovog kaznenog dijela privedu i kazne kako zakon predviđa. Pozivam i sve građane koji imaju bilo kakva saznanja o osobama koje su pucale na policajce, a nalaze se u bijegu, da se jave policiji i pomognu u istrazi”, izjavio je Špago za Klix.ba.

Liječnik Safet Omerović izvjestio je o stanju ranjenog policajca, kojem je tijekom dana urađen operativni zahvat na desnoj ruci. “Njegovo stanje je stabilno, nema životne ugroženosti, zadobio je teške tjelesne ozlijede. Imamo oštećenje i koštanih i zglobnih struktura. Zarastanje i rehabilitacija će tražiti više vremena”, kazao je Omerović.

Ranjenog policajca posjetili su i ministar MUP-a Slađan Bevanda, glavni tužitelj Zdenko Kovač te gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić.

Podsjećamo, u noći sa srijede na četvrtak, oko dva sata ujutro, nakon poziva građana, policijska ophodnja sukobila se s četiri maskirane osobe koje su u mostarskom naselju Dolina sunca željele opljačkati jedan poslovni objekt. Pljačkaši su na ophodnju zapucali iz vatrenog oružja i tom prilikom ranili dvadesetpetogodišnjeg policajca Đ.H.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare