Published On: Sri, ruj 5th, 2018

Rakitić: Razmišljao sam o oproštaju, ali kada odjenem dres, stavim ruku na srce i čujem Lijepu našu…

Hrvatski reprezentativni veznjak Ivan Rakitić, koji neće biti u kadru na prijateljskoj utakmici s Portugalom (četvrtak 20.45), već će zaigrati protiv Španjolske u Elcheu u utorak u prvom kolu Lige nacija, u intervjuu se osvrnuo na svoju odluku da ostane među Vatrenima, a nakon osvajanja svjetskog srebra u Rusiji.

Podsjetimo, od reprezentacije su se oprostili Mandžukić, Subašić i Ćorluka, a naveliko se govorilo o mogućem odlasku Modrić te upravo Rakitića.

No, njih dvojica odlučili su nastaviti igrati za Hrvatsku.

Svatko od nas starijih igrača imao je neku svoju situaciju i donosio neku svoju odlluku. Iskreno, jesam, lomio sam se, puno razmišljao, razgovarao s izbornikom Dalićem i još više sa suprugom. Na kraju sam shvatio da je želja za reprezentacijom bila jača od svega. Toliko je ta želja bila velika da je teško bilo reći zbogom. Srce je odlučilo”, rekao je Rakitić u intervjuu Novom listu.

Potom je i dodao sljedeće:

“Nema većeg motiva nego odjenuti taj naš dres i staviti ruku na srce kada svira Lijepa naša. I zato… Jedva čekam priključiti se momčadi u Elcheu uoči utakmice sa Španjolskom i zajedno krenuti u nove pobjede”, zaključuje Rakitić.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare