Published On: Pon, svi 16th, 2022

RAGUŽ ZA MILANOVIĆA: Uradio je više na internacionalizaciji problema Hrvata u BiH, nego HDZ zadnjih 20 godina

Nakon što je predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović od političkih predstavnika Hrvata u BiH zatražio da se jasno odrede o tome podržavaju li ili ne podržavaju njegovo djelovanje po pitanju BiH i Hrvata u njoj Hrvatski Medijski Servis poslao je upit i Slavenu Ragužu, predsjedniku Hrvatske republikanske stranke.

-Zoran Milanović je više uradio na internacionalizaciji problema Hrvata u BiH, nego HDZ zadnjih 20 godina. U tome ima bezrezervnu podršku”, rekao je Raguž.

Sugovornik HMS-a osvrnuo se i na eventualni veto Republike Hrvatske na članstvo Finske i Švedske u NATO-u dok se ne izmjeni Izborni zakon BiH, što je Milanovićeva ideja.

“Što se eventualnog veta za Finsku i Švedsku tiče pri ulasku u NATO, to su unutarnje stvari Hrvatske, neću ulaziti u to”, kazao je Raguž.

Raguž je najavio i sutrašnju sjednicu Predsjedništva HRS-a gdje će se, kako kaže, formulirati službeni stav stanke kojoj je na čelu.

/B. G./HMS/

guest
4 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Hrke Krke
Hrke Krke
2 mjeseci prije

P r e d s j e d n i c e    n a s t a v i t e !!

Anonimac.
Anonimac.
2 mjeseci prije

To raguž,idemo do kraja 💪✌️

Kiklop
Kiklop
2 mjeseci prije

Zar moze biti gore nego kada te tvoj izdaje.Ova izdaja je u rangu Jude Iskariotskog.Trdeset srebrenjaka je na stolu.Nista nam vise ne treba od Hrvatske.Hvala za sve…

Last edited 2 mjeseci prije by Kiklop
Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Kiklop
2 mjeseci prije

To Slavene a Predsjedniku skidam kapu