Published On: Pon, stu 16th, 2020

RAGUŽ: Pokazali smo kakav treba biti koncept unutarhrvatske oporbe

„Ovo je zaista povijesni uspjeh i u HRS-u su za sada zadovoljni rezultatima. To posebno dolazi do izražaja ako se zna da smo većinu naše energije usmjerili kako bismo spriječili izborne krađe, bili izopćeni u masovnim medijima i sve smo odradili s jako malo novaca. Kad sve to uzmemo u obzir, onda je naš uspjeh više nego respektabilan“, istaknuo je Raguž.

Kazao je kako je HRS osvojio pet vijećničkih mjesta u Livnu, po tri u Grudama i Čapljini, te po jedno u Rami, Širokom Brijegu, Tomislavgradu i Glamoču.

„Posebno smo ponosni na Glamoč gdje je HRS dobio jednog vijećnika a sve hrvatske stranke ukupno njih pet. Mi smo išli samostalno i osvojili smo mandat“, istaknuo je.

Predsjednik HRS-a kaže kako je snaga ove stranke u mladim ljudima.

„Ogroman broj naših i članova i kandidata su mladi ljudi, koji su već realizirani i politika im nije cilj, nego sredstvo donošenja društvenih promjena. Pokazali smo kako je naš koncept unutarhrvatske oporbe jedini moguć. MI ne napadamo ljude nego društvene pojave i anomalije. Ljudima je puna kapa osobnih svađa, nego se traže konkretna rješenja za konkretne probleme. To su mladi ljudi prepoznali i ot je naša najveća pobjeda“, izjavio je Raguž.

J. G. / Dnevnik.ba