Published On: Pet, srp 9th, 2021

“Ragnar iz Piska je lažov. Hajde, dečko, završi neki fakultet…”


“Što god ja mislio, valja se cijepiti. U cijeloj ovoj sagi me oduševljava kako je ova vrsta znanosti, virologija, kemija, izumila lijek. Rusi, Amerikanci, Nijemci… Japanci ništa, zatvaraju državu, ne znam zašto im nisu uzeli Olimpijadu. Ovo sve drugo, epidemiologija, to je mumbo jumbo”, rekao je Milanović.

“Ne bu dobro išlo ako ljudima zavrćete ruku”, rekao je Milanović.

Opet je govorio o Vrhovnom sudu.

“Ja sam pokušao s jednom visokokvalificiranom stručnjakinjom, vidjeli ste kako je to prošlo. Uvrede, laži, podmetanja. Sve to podriva povjerenje”, rekao je Milanović i dodao da traži novu osobu za čelo Vrhovnog suda.

“Tražim, to ćete vidjeti, ali počeo sam tražiti tek nakon što je Đurđević srušena u saboru”, rekao je Milanović.

Komentirao je ekstatični bonus Dalmacije.

“Želio sam reći da je Ragnar iz Piska lažov. On laže. Lagao je o mojim odnosima  s braniteljima, tko je koga zaposlio. Ne možete tako”, rekao je.

Rekao je da ne vrijeđa Dalmatince.

“Neću dopustiti hajku, balvane. Nema da svjetina prodire u privatnu imovinu najvećeg probisvijeta, ja nemam privatne imovine. Gdje je država, HDZ? Tko je davao dozvole i suglasnosti tom nesretnom starcu? Srušite. Ja nemam vlast. Čovjek mi je donirao simbolički da se razotkrije”, rekao je Milanović.

“Ragnar laže, vrijeđa. Gadi mu se Hrvatska, Jugoslavija, Beograd, Split mu je odvratan. Hajde, dečko, završi fakultet. Neki”, rekao je Milanović.

guest
nije obvezno
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
14.7K
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x