Published On: Sat, Aug 22nd, 2020

RADONČIĆ: Žalosno je kada se udruže velikosrpski nacionalizam, ruski imperijalizam i muslimansko bratstvo

Fahrudin Radončić, predsjednik Saveza za bolju budućnost (SBB), na Instagramu je objavio status koji prenosimo u cijelosti.

– Predsjednik Crne gore Milo Đukanović demantirao je danas navode iz intervjua (poremećenog) Armina Cibre “Glasu javnosti”, u kojoj ovaj bolesni lažov, inače proizvod vrha SDA, plasira obavještajno smišljene laži i o meni.

Đukanović je, spominjući čak i ime srpskog koordinatora i mega-obavještajca (Marko Parezanović, drugi čovjek BIA-e), dobro dijagnosticirao da se ovdje radi o velikosrpskom nacionalizmu i ruskom imperijalizmu.

I, da oni, imaju zadatak da destabiliziraju Crnu Goru.

Ja bih samo dodao da su se, ovoga puta, sa velikosrpskim obavještajcima i proruskim agentina, uvezali i članovi i promotori Muslimanskog bratstva u BiH.

Njihova je pusta želja da dobiju fildžan državicu i etabliraju feudalnu vlast, kao jedinu navodnu perspektivu Bošnjaka i lažnu evropsku potrebu i korist za takvom državicom unutar sebe.

Svima njima, iz različitih ideološko-vjerskih uvjerenja, odgovaraju raspad Bosne i Hercegovine ili rušenje nezavisnosti Crne Gore.

Nesretni i bolesni Cibra, koji je već osuđivan za klevete, najmanje je važan u cijeloj geostrateškoj igri, gdje se Fahrudinu Radončiću podmeće da se tobože bavi prodajom droge i izdavanjem lažnih pasoša.

I to, ni manje ni više, nego sa predsjednicima Crne Gore i Kosova, gospodom Milom Đukanovićem i Hašimom Tačijem, odnosno Keljmendijem.

Ovim mračnim, anticivilizacijskim, antievropskim i antizapadnim silama, ne odgovaraju političari regionalne saradnje, mudrosti i stabilnosti. Ipak, mi ćemo pobijediti.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

ŽALOSNO JE KADA SE UDRUŽE VELIKOSRPSKI NACIONALIZAM, RUSKI IMPERIJALIZAM I MUSLIMANSKO BRATSTVO Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović demantirao je danas navode iz intervjua (poremećenog) Armina Cibre “Glasu javnosti”, u kojoj ovaj bolesni lažov, inače proizvod vrha SDA, plasira obavještajno smišljene laži i o meni. Đukanović je, spominjući čak i ime srpskog koordinatora i mega-obavještajca (Marko Parezanović, drugi čovjek BIA-e), dobro dijagnosticirao da se ovdje radi o velikosrpskom nacionalizmu i ruskom imperijalizmu. I, da oni, imaju zadatak da destabiliziraju Crnu Goru. Ja bih samo dodao da su se, ovoga puta, sa velikosrpskim obavještajcima i proruskim agentina, uvezali i članovi i promotori Muslimanskog bratstva u BiH. Njihova je pusta želja da dobiju fildžan državicu i etabliraju feudalnu vlast, kao jedinu navodnu perspektivu Bošnjaka i lažnu evropsku potrebu i korist za takvom državicom unutar sebe. Svima njima, iz različitih ideološko-vjerskih uvjerenja, odgovaraju raspad Bosne i Hercegovine ili rušenje nezavisnosti Crne Gore. Nesretni i bolesni Cibra, koji je već osuđivan za klevete, najmanje je važan u cijeloj geostrateškoj igri, gdje se Fahrudinu Radončiću podmeće da se tobože bavi prodajom droge i izdavanjem lažnih pasoša. I to, ni manje ni više, nego sa predsjednicima Crne Gore i Kosova, gospodom Milom Đukanovićem i Hašimom Tačijem, odnosno Keljmendijem. Ovim mračnim, anticivilizacijskim, antievropskim i antizapadnim silama, ne odgovaraju političari regionalne saradnje, mudrosti i stabilnosti. Ipak, mi ćemo pobijediti.

Objavu dijeli Fahrudin Radončić (@radoncicfahrudin)