Published On: Pet, ožu 18th, 2022

RADONČIĆ: Pregovori se nastavljaju, SDP jučer nitko nije izbacio

Nakon prvog dijela nastavka pregovora oko izmjena Izbornog zakona, predsjednik Saveza za bolju budućnost Fahrudin Radončić, obratio se kratko novinarima.

– Pregovori teku u boljoj atmosferi nego u Neumu. Dogovor je da ništa nije dogovoreno dok se sve ne dogovori i to je sve što vam mogu reći. I dalje važi naša zajednička riječ da ne dajemo izjave o detaljima pregovora – rekao je Radončić.

Radončić je, kako prenosi Avaz, prokomentirao pojedine tvrdnje da su “građanske stranke” izbačene sa jučerašnjeg sastanka.

– Što se tiče SDP-a i jučerašnjeg sastanka, moram reći kao ozbiljan čovjek, na stolu su stajala imena gospodina Mašića i gospodina Dizdara iz SDP-a. Moram reći da ih stvarno nitko nije istjerao, kada su vidjeli o čemu se radi, oni su tražili riječ i napustili sastanak. Prema tome ja sam čak rekao ostanite, a mislim i da je gospođa Angelina Eichorst također to rekla, nije bilo nikakvog izbacivanja sa sastanka- rekao je Radončić.

Pregovori se nastavljaju u 13 sati./HMS/

guest
2 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Izmetbegović
Izmetbegović
3 mjeseci prije

Mošnjanske laži i spletke, kao i obično, stvoreni u laži, žive u laži, laž ih je uništila, fuj.. 😁

FREE JAPAN!
FREE JAPAN!
3 mjeseci prije

Sve dok sarajevski islamisti spominju tzv “gradžanske stranke” – to je dokaz da su i dalje neiskreni i da sa njima nema dogovora 🙁 !