Published On: Sri, srp 14th, 2021

Radončić odgovorio Izetbegoviću: Ako laže koza, ne laže rog

Lider Saveza za bolju budućnost (SBB) Fahrudin Radončić osvrnuo se na posljednji komentar predsjednika Stranke demokratske akcije (SDA) Bakira Izetbegovića, objavivši raniju Izetbegovićevu izjavu i komentar da ako laže koza, ne laže rog.

“Prilikom današnjeg obraćanja novinarima, predsjednik SDA i jedini lider u Europi koji svom narodu još nije nabavio niti jednu vakcinu, tobože se iščuđavao nad mojom i Konakovićevom izjavom da Hrvati u Bosni i Hercegovini trebaju birati svog člana Predsjedništva BiH. Umjesto polemike i ružnim kontekstom u koji je pokušao staviti moju izjavu, objavljujem što je zaboravni Izetbegović ne tako davno javno rekao. Ako koza laže, rog ne laže – stara je narodna izreka”, napisao je na Instagramu Radončić.

 Uz objavu išla je fotografija iz medija gdje Izetbegović 2017. godine iznosi istu poruku.

Izetbegović je kazao kako bi Radončić i Konaković trebali konkretno staviti na papir ono što govore.

“S jedne strane daju takve izjave, a onda kada to treba staviti na papir, napraviti konkretan prijedlog, onda kažu da je to stvar HDZ i SDA. Dakle, očekujem da hrabro stave na papir ono što su zamislili i što su otprilike rekli ovih dana, svoje stavove u vezi s legitimnim predstavnicima u BiH. Mislim da to neće uraditi”, kazao je Izetbegović.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Fahrudin Radončić (@radoncicfahrudin)

guest
nije obvezno
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x