Published On: Uto, velj 16th, 2021

Radnici pronašli tijelo kolege u jezeru

Tijelo kolege Dragana V. (46) iz Teslića u lokalnom jezeru pronašli su radnici Termo elektrane u Stanarima. Nakon obdukcije tijela “Nezavsnim” je potvrđeno da se radnik utopio.

Kako je priopćeno iz dobojske Policijske uprave, policijskoj stanici Stanari u ponedjeljak je prijavljeno je da su radnici jednog poduzeća u Stanarima prilikom pretraživanja sabirnog jezera pronašli beživotno tijelo njihovog radnika inicijala D.V. iz Teslića.

“Očevid je izvršen od strane policijskih službenika Policijske stanice Stanari i o svemu je obaviješten dežurni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Doboj”, naveli su iz policije. Kako se doznaje, nesretni muškarac radio je noćnu smjenu a kada je ujutro njegov kolega došao u prvu smjenu nije ga zatekao na radnom mjestu.

“Kolega koji je oko sedam preuzimao smjenu zabrinuo se kada je vidio da ga nema. Nastradali muškarac je inače radio na crpnim pumpama i kontrolirao razinu vode u jezeru površinskih voda na kopu rudnika”, rakao je izvor blizak istrazi. Prema njegovim riječima kolege su posumnjale da se nešto loše dogodilo i da je možda upao u jezero te su ga kukama počeli tražiti po vodi.

Nažalost njihove sumnje su se obistinile kada su njegovo tijelo zakačili u vodi pa je o svemu obaviještena policija.