Published On: Sri, ruj 8th, 2021

Radman pozvao Komšića da podnese ostavku…


“Što se tiče izjava Komšićevih, ja sam bio na Bledskom forumu i nisam mogao vjerovati kada sam čuo da govori da je konstitutivnost uvezena iz SSSR-a, odnosno da ju je Tito uvezao. Ono što me jako začuđuje i što ne mogu vjerovati je kako Komšiću nije neugodno da se predstavlja kao predstavnik hrvatskog naroda, a da uopće nije izabran glasovima hrvatskog naroda, nego bošnjačkog naroda.

Uostalom, ako je protiv konstitutivnosti, onda bi vjerojatno već sada trebao dati ostavku”, istaknuo je hrvatski šef diplomacije.

Portretirao je to činjenicom da nikada u svome mandatu nije posjetio nijednu većinsku hrvatsku općinu, te da uopće nije pokazao bilo kakvu empatiju prema primjerice razornim požarima koji su pogodili ovo područje.

“Komšić iz Sarajeva nikada nije otišao posjetiti niti jednu hrvatsku općinu u Bosni i Hercegovini. Mi smo se ovo ljeto jako angažirali oko gašenja požara u zapadnoj Hercegovini. Samo u okolici Tomislavgrada izgorjelo je šest i pol tisuća hektara niskog raslinja i makije u Širokom Brijegu, Neumu itd. Komšić se nije nikada zapitao treba li pomoći, ili kako on tu može biti od koristi. To je zapravo i pitanje morala u politici”, dodao je Grlić Radman. Po njegovim riječima sastavni dio Ustava i Daytonskog mirovnog sporazuma je upravo odrednica o konstitutivnosti naroda, a što se najbolje ogleda u Predsjedništvu BiH.

“Inače su na Bledskom forumu bila nazočna samo dva člana [predsjedništva BiH], nije bilo trećega. [Visoki predstavnik] Schmidt pokazao je da je BiH refleksija – jedna država, dva entiteta i tri konstitutivna naroda, što se vidi u formi tročlanog predsjedništva”, pojasnio je hrvatski šef diplomacije.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
ero
ero
1 godina prije

Treći

Zagor
Zagor
1 godina prije

…pozivam i ja Radmana da nauci engleski jezik umjesto sto se petlja u unutrasnje stvari druge drzave…da je ovo vrijeme koje je utrosio na spominjaje Komsica utrosio na ucenje engleskog jezika ne bi svoju drzavu onako brukao pred cijelim svijetom…ministar vanjskih poslova ne zna ni jedan strani jezik…hahahhaahhaahha…

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Zagor
1 godina prije

A ti prvo malo sapun pa onda parfem !!!

Blanka
Blanka
Šta ti kažeš na ovo?  Zagor
1 godina prije

Gotovo da se slazem sa tobom. Recimo, da Radman nauci Engleski k’o draga Bisera znao bi Engleski jos i manje, da skuplja sadaku po svijetu, narocito joj ide skupljanje hurmi, di bi ‘rvackoj i Radmanu bio kraj.
Kad bi jos nelegitimno predstavljao Hrvatsku k’o Biserka ptedsyavljajuci osobne stavove babina trezorasa onda bi bio mashala diplomata?? 🙂

Selvedin Bulbul
Selvedin Bulbul
Šta ti kažeš na ovo?  Blanka
1 godina prije

Meščini da joj bolje ide sakupljanje janjaca i mladog luka.

Glasač
Glasač
Šta ti kažeš na ovo?  Blanka
1 godina prije

Izjednačavaš modernog EU političara sa promotoricom “Muslimanskog bratstva” i vjernom sljedbenicom Yusuf alQaradawi pa i nekoga tko je najodgovorniji za dolazak alahovih ratnika na ova područja.

Promatrač
Promatrač
Šta ti kažeš na ovo?  Zagor
1 godina prije

Sigurno zna hrvatski i to mu je dovoljno da hayjvan u sarajevskom toru prebaci u štalu!!!

Danilo
Danilo
Šta ti kažeš na ovo?  Zagor
1 godina prije

Kad te hebu fakti..ajmo u licni obracun i etikeriranje..
Ali Kuhran Veliki to preporucuje i dozvoljava
KETMAN.. I KETMANSKO PONASANJE..

Risovčanin
Risovčanin
Šta ti kažeš na ovo?  Danilo
1 godina prije

Ni kur’an ne zna što bi , tumačiti kako te volja……

Samo malo
Samo malo
Šta ti kažeš na ovo?  Zagor
1 godina prije

Strani jezici
njemački, engleski, bugarski, mađarski
Čovjek je živio i radio u Švicarskoj,dovoljan mu je i njemački za EU,a za vas je dovoljno da je rođen u Tomislavgradu.

Zagor
Zagor
Šta ti kažeš na ovo?  Samo malo
1 godina prije

…ako mu je engleski onakav volio bi da cujem njemacki ili madjarski…do duse mozda i zna madjarski ipak je on potomak njihovih konusara,a madjarski se morao znati.

Selvedin Bulbul
Selvedin Bulbul
Šta ti kažeš na ovo?  Zagor
1 godina prije

Hu iz ju? – koji je Bošnjak to rekao?

Ko prvi pogodi, može podnijeti molbu za hrvatsko državljanstvo. Onakvo kakvo imaju svi bošnjački politićari.

Anonimac
Anonimac
1 godina prije

Nije istina da nije u hrvatskim općinama. Priča se da prođe kroz Vitez kad ide na Vlašić na šankanje ali mu njegovi bodigardi nataknu feredžu na glavu

Blanka
Blanka
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 godina prije

Navrate viteski gospodarstvenici kod njega “sazad”, da ih ne uprate partijski komesari, dok se javno sa njim sepurila drugarica Pendes iz prvog safa CK.

Selvedin Bulbul
Selvedin Bulbul
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 godina prije

Čini se da je često oko toga… šanka.

djuro
djuro
1 godina prije

HR HB

Last edited 1 godina prije by djuro
Zoki
Zoki
1 godina prije

Ovo su sitna politička prepucavanja bez ikakvog učinka. Od Komšićeve ostavke i od Komšićevog odustajanja od kandidature za naredne predsjedničke izbore, nema ništa. Na čovjeka bez trunke obraza i morala, ne utječu moralne packe. Ovoga moraju biti svjesni svi hrvatski političari, kako u RH tako i u BiH. Jedini način za zaustavljanje Komšića i novih Komšića, je promjena Izbornog zakona do konca ove godine. Ukoliko se to ipak ne desi i Izborni zakon ostane po starom, onda nam preostaje blokada izbora, kao jedini instrument zaštite da nam muslimani ponovno ne nametnu Sejdu Komšića. Dakle, situacija je vrlo jasna i bez nepoznanica. Svima treba poručiti koje su nam namjere, a na nama je samo da budemo odlučni u našim namjerama blokade izbora ukoliko ne dođe do promjene IZ.

Glasač
Glasač
Šta ti kažeš na ovo?  Zoki
1 godina prije

Točno!

Isključivo instucionalna blokada(preko proračuna) ne bojkot.

Zoki
Zoki
Šta ti kažeš na ovo?  Glasač
1 godina prije

Ni slučajno bojkot. Bojkot predsjedničkih izbora je isto što i bojkot utakmice. Kod bojkota utakmice sudac registrira 3:0 za protivnika, pa ti bojkotiraj, a na isti način bi SIP/CIK registrirao “našeg” člana Predsjedništva kojeg bi nam izabrali muslimani.

Komsicoglu
Komsicoglu
1 godina prije

Evo sad ce on.

Komsicoglu
Komsicoglu
1 godina prije

Mogao je pozvati usput i onog zlocinca Petkovica da popije jednu praljkovacu.
Za grlo.

Selvedin Bulbul
Selvedin Bulbul
Šta ti kažeš na ovo?  Komsicoglu
1 godina prije

Petković i Stojić uskoro izlaze.
Doček na zagrebačkom aerodromu.

Bećar
Bećar
1 godina prije

Ti meni popusi pa se safunjaj i parfemisi kolko hoces

Selvedin Bulbul
Selvedin Bulbul
1 godina prije

Ovo nije samo poziv. Ovo je dodatno raskrinkavanje i potvrda kako od službenih odnosa neće biti mnogo.

Danilo
Danilo
1 godina prije

“Vrhovna Vrednost” u Islamu je LUKAVSTVO I KETMANSKO PONASANJE..(KETMAN)
Sam Islam kao vera ..nije vera u filozofsko-misaonom smislu pokusaja objasnjenja prirode i coveka na tadasnjem civilizacijskom stepenu razvoja..
Naime kada se procita Kuran..nepobitno se vidi da se radi o Ideologiji čopora i Doktrini umobolne pedofilije..
Covek kao jedinka univerzalan po Bozjem naumu i Prirodnom ostvarenju..ako nije clan copora..u islamu je bezvredan..a napose tretiran kao neprijatelj..koga treba ukloniti..
Kad clan copora nije u coporu..onda se vidi da je clan bez ikakve vere i snage..pa mu se dozvoljava Ketman i lukavstvo..
Bice bez srama..casti..morala..karaktera.. zahvalnosti
Sve to lepo pise u njihovoj knjizi..samo.je treba procitati..

FARANO.MARXISTA
FARANO.MARXISTA
1 godina prije

E, MOJ MINISTRE VANJSKLIH DIJELA, ,RADMANE,TKO TEBE IZABRA DA PREDSTAVLAJŠ MENE I MILIJUNE HRVATSKIH ANTIFAŠISTIČKIH GRAĐANA ,TAJ JE JOŠ NA NIŽEM STUPNJU SVIJESTI KOJA POIMA DANAŠNJE DRUŠTVENO-POLITIČKE I DRUŠTVENO-PROIZVODNE ODNOSE KAO PRAVE ROBOVSKE U MODERNOM SVOJSTVU .PA SE VAŠA SVIJEST KOJU NAM PREDICRATE U VAŠIM IZJAVAMA MOŽE MIRNE DUŠE I BEZ MIŠLJENJA KOJE ZANČI UVREDU VAŠE OSOBNOSTI,MOŽE USPOREDITI SA ONOM KATOLIČKO-STEPINČEVSKOM IZ VREMENA KADA JE ZLOČINAČKI DUH KATOLIŠTVA HARAČIO CIJELOM EVROPOM, A KOD NAS SE IDENTIFICIRAO SA STEPINČEVSKOM BOŽJOM DRŽAVOM ,KRVOLOČNO-SREDNJOVJEKOVNOG KARAKTRERA. PA ZAKLJUČUJEM DA STE VI DRUŠTVENO-POLITIČKI OBRAZOVANI NA STUPNJU KATOLOČKE ,NESRETNE SVIJESTI KOJA NIKADA NIJE SA SOBOM NI PO SEBI ,UVIIJEK JE,REKAO BI HEGEL, ONOSTANA ,REALNO STEPINČAVSKA ,ONA IZ VREMENA KADA JE CRKVA HARAČILA KAO U ŠPANSKOJ INQUISICIJI, ILI U EVROPSKOJ KRVOLOČNO,KOLJAKOJ CONQUISTADI OD 1618 DO 1648 GOIDINE ILI U VREMENIMA II-GOG I POSLIJE II-GOG SV IJETSKOG RAT, KADA JE SVETA ZAPADNA ALIJANSA ZA PROVOĐENEJ SVOJE IDEOLOŠKE VOLJE,A IDEJA JE ,PO FILOZOFSKO ,SPOZNAJNOJ ZNANAOSTI ,INTERES, VODILA VELIKE RATOVE  U JUGOISTOIČNOJ I ISTOČNOJ AZIJI,U KOREJI ,AVGANISTANU ,VIJETNAMAU, KAMBODŽI,NA SREDNJEM I BLISKOM ISTOKU, KOJI NI DO DANAS NISU ZAVRŠENI,U  KOJIMA JE UBILA ,PIŠE AMERIČKI PROFESOR,NOAM CHOMSKI U SVOJOJ KNJIZI=HEGEMONIJA ILI OPSTANAK=, PREKO 6O-MILJUNA LJUDI I NITKO OD ZAPADNE KRŠĆANSKE SVETE ALIJANSE NIJE DO DANAŠNJIH DANA PROGOVORIO SLUŽBENO O TIM ZLOČINIMA ,A NI ZLOČINAČKA CRKVA KRŠĆANSKE KORPORACIJE. ALI OD SADAŠNJIH POJEDINIH KRŠĆANSKIH IDIOTA  KOJI OLAKO IZNOSE SVOJA ILI JAVNA SLUŽBENA DRŽAVNA MIŠLJENJA ,KAO NAŠ NEUKI DRIPAC ,MINISTAR VANSKIH DIJELA ,GRLIĆ ,KOJI  O SOCIJALISATIČKOM DRUŠTVENOM SUSTAVU PROIZVODNIH ODNOSA GOVORI KAO O ZLOČINAČKOM SUSTAVU KOJI JE POSTOJAO SAMO ZATO DA UBIJA SVOJE PROTIVNIKE , PA SE OVAJ DRUŠTVENI IDIOT ILI STEPINČEVSKI KATOLIČKI SLJEDNIK, BEZ IKAKVE ODGOVRNOSTI, OLAKO RAZBACUJE SVOJIM NEZNANJEM, OPTUŽUJUĆI NEARGUMENTIRANO SOCIJALISTIČKI SUSTAV DRUŠTVENO-PROIZODNIH ODNOSA ZA MNOGE I MONSTRUOZNE ZLOČINE.PA TA NEUKA I NIČIM POTVRĐENA MIŠLJENJA ,A IZJAVI IH U IME DRŽAVE ,ISTINA ,REINKARNIRANE STEPINČEVSKE BOŽJE DRŽAVE, VISOKI NJEN ČINOVNIK,NE ZADOBI NIKAKVE SANKCIJE ,JER SE TO UBRAJA U AKTIVNU DJELATNOST USTAŠLUČKE MANIJE I KAO TAKVE SE POPULARIZIRAJU PUTEM NEKIH JAVNIH SREDSTAVA INFORMIRANJA U KOJMA SU ODLČUJUĆI FAKTORI ,UREDNICI,STEPINČEVSKI KATOLICI.   
 

Zoki
Zoki
Šta ti kažeš na ovo?  FARANO.MARXISTA
1 godina prije

Prijatelju, nije ni tebi lako!