Published On: Ned, pro 4th, 2016

Putin: Trump je pametan čovjek koji predstavlja veliki dio društva SAD-a

Predsjednik Rusije Vladimir Putin rekao je u intervjuu objavljenom u nedjelju da je izabrani američki predsjednik Donald Trump inteligentan čovjek koji će, kada preuzme dužnost, brzo preuzeti svu potrebnu odgovornost.
“On je uspio kao poslovni čovjek što pokazuje da je pametna osoba”, rekao je Putin u intervju za televiziju NTV, prenosi agencija TASS.
“Ako je pametan to znači da će potpuno i brzo preuzeti različite razine odgovornosti”, rekao je Putin koji “očekuje da će (Trump) upravo tako i djelovati”.
Kremlj je nakon američkih predsjedničkih izbora u studenome objavio da su se u prvom telefonskom razgovoru Putin i Trump suglasili o potrebi “normalizacije” odnosa između Sjedinjenih Država i Rusije.
U četvrtak je Putin ponovio spremnost da radi s administracijom novog američkog predsjednika kada on u siječnju uđe u Bijelu kuću.
“Trump predstavlja velik dio američkog društva umornog od elita”

“Važno je normalizirati odnose i početi razvijati bilateralne odnose na ravnopravnoj osnovi na korist objema stranama”, rekao je Putin u godišnjem obraćanju naciji.
Trump je pak pohvalio Putina kao državnika i kazao da želi “čvrste i trajne odnose s Rusijom.”
Tijekom američke izborne kampanje Putin je pohvalio Trumpa jer je uspio privući razočarane američke birače.
“On predstavlja stajališta velikog dijela društva u Sjedinjenim Državama koje je umorno od elita što su desetljećima na vlasti”, rekao je u listopadu ruski predsjednik.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare