Published On: Uto, tra 12th, 2022

Putin: Nismo imali izbora

Ruski predsjednik Vladimir Putin je danas na press-konferenciji rekao da će ciljevi ruske vojne operacije u Ukrajini “nesumnjivo biti ostvareni”. Te ciljeve nazvao je “plemenitima”, javljaju ruske državne novinske agencije.

Putin je dodao kako je Moskva “morala pokrenuti vojnu operaciju kako bi zaštitila Rusiju”, dodavši kako “nije bilo drugog izbora”, prenosi Index.hr.

“Sukob s antiruskim snagama bio je neizbježan i samo pitanje vremena”, rekao je Putin.

Putin je rekao i da se Rusija ne planira izolirati od ostatka svijeta, dodavši kako se ruske snage u Ukrajini ponašaju “hrabro i učinkovito”.

Ruski predsjednik je ustvrdio kako “Rusija više nije mogla tolerirati genocid koji se provodio protiv govornika ruskog jezika u Donbasu”.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest
nije obvezno
9 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Mijo

Ovaj se izgleda ne razlikuje od Hitlera koji je bio spreman braniti svoj IV Reih do posljednjeg Nijemca.

Phoenix

III Reich!

SafetPsychoSaralija

Ima li negdje jedan dokaz o tom genocidu koji Vladolf pominje?

SafetPsychoSaralija

Nije genocid nesto sto moze promaci cijelom svijetu… I kao nakon 8 godina genocida nijedne masovne grobnice , nista samo rijec lazovcine. Krvolok

Josko

Mnogo si pogriješio što si poslao i dopustio da tvoji ljudi ginu a nuklearne skupljaju prašinu.

Kvico

Da je Rusiju neko htio napast ili opljackat il podjelit uradio bi to 90. godina .Agresiju i genocid na Ukrainu je naredio i osmislio osobno ovaj psihopat samo iz razloga da udje u povjest kao osvajac.Zasto mu niko nije smio rec da je vec usao u povjest kao neko ko je od propale drzave i ekonomije uspio napravit respektabilnu drzavu ali uz pomoc tog zapada kog ko sad nesto proziva.Sovjetski komunisti su bili i krvoloci i diktatori ali su dopustili miran razlaz SSSRa za razliku od ovog narcisa.Steta da Rusi nemaju nekog dovoljno razumnog i dalekovidnog da se suprotstavi ovim krvolocima.

FRANO-MARXISTA.

REKAO SAM DA JE VRIJEME ,CIVILIZACIJSKISTUPANJ RAZVOJA ,DRUŠTVENE I POLITIČKE OKOLNOISTI SU MU NAMETNULE OVAJ RAT PA ĆE ON IPAK S’NJIM IZIĆI NA OBALU SPASA OTKUDA SE POJAVLJUJE SPAS CIJELOG ČOVJEČNSTVA , NOVI DRŠTVENI ODNOSI.

eagle

frka putko aaaaaa popu šimi kitu

FRANO-MARXISTA.

NARAVNO I JEST SVRHA I POTREBA DA SE MIJENJA OVAJ SVIJET ZBILJE ,JER JE DOTRAJAO ,JER OVI ODNOSI NE PODNOSE OVAJ STUPANJ CIVILIZACISKE TEHNIKE I TEHNOLOGIJE ,PA JE PUTIN I POZVAN ,ZBOG SEBE SAMOG I SVOG NAPRTEKA, DA MIJENJA OVAJ SVIJET ZBILJE KOJI JE TOLIKO DRUŠTVENO ZASTARIO DA TOTALNO KOČI DALJNJI NAPREDAK I PERSPEKTIVU OVE SVEMIRSKE CIVILIZACIJE-