Published On: Sri, stu 9th, 2016

Putin čestitao Trumpu: Vjerujem da ćemo raditi u interesu naših naroda i svjetske zajednice

Predsjednik Vladimir Putin je Trumpu poslao čestitku telegramom. U kratkoj izjavi, Kremlj je priopćio da je Putin izrazio “nadu da će raditi zajedno na poboljšanju rusko-američkih odnosa koji su u krizi”, piše Independent.
Putin je rekao da je imao povjerenje u izgradnju konstruktivnog dijaloga između Moskve i Washingtona koje se temelji na načelima jednakosti, uzajamnog poštovanja u interesu ruskog i američkog naroda i svjetske zajednice.
Ruska Duma je pozdravila vijest o porazu Hillary Clinton u srijedu ujutro.
Vyacheslav Nikonov, predsjedavajući ruske parlamentarne komisije o obrazovanju, je aplaudirao nakon što je proglašena pobjeda Donalda Trumpa, piše ruska novinska agencija Interfax.
“Kolege, prije tri minute Hillary Clinton je priznala poraz na predsjedničkim izborima u SAD-u”, rekao je Nikonov prije nego je Trump službeno proglasio pobjedu.
Podsjećamo, Trump je glasovima Amerikanaca postao 45. predsjednik najmoćnije zemlje svijeta, a na poziciju će biti imenovan 20. siječnja 2017. godine.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>