Published On: Pet, kol 12th, 2016

PUT SMILJA: Kolinda Grabar-Kitarović ukazala se na misi u Širokom i oduševila mnoge vjernike

Kolinda Grabar-Kitarović u četvrtak u 19.00 sati oduševila je mnoštvo vjernika pojavivši se na svetoj misi devetnici ispred crkve Uznesenja BDM u Širokom Brijegu.
Na samom kraju mise, lijepim riječima predsjednici RH zahvalio se gvardijan Franjevačkog samostana Široki Brijeg fra Tomislav Puljić kazavši između ostaloga: ”Drago nam je da naša predsjednica moli večeras s nama”.
Mnogi ljudi posle mise pučili su usne, radili duckface i  fotografirali se s prvom hrvatskom predsjednicom. Iako to baš nije točno jer su Hrvati imali predsjednicu u FBIH, al dobro radi se o entitetu, ne državi, pa teza može prić.
KGK  se potom uputila u obilazak Franjevačkog samostana a ranije tijekom dana, Kolinda Grabar-Kitarović posjetila je širokobriješku tvrtku Feal.
Predsjednica Republike Hrvatske u srijedu je došla u privatni posjet Međugorju gdje bi trebala biti do petka.
S obzirom da je riječ o neslužbenom i privatnom posjetu, nije poznato gdje će predsjednica Republike Hrvatske još biti, osim Međugorja, a neslužbeno se govori da će posjetiti i Franjevački samostan u Mostaru.
No vrhunac njenog posjeta bit će druženje sa uzgajivačima smilja. Susret je planiran za sutra, a na njega pristiže i nekoliko eksperata iz Vlade RH.
Poskok.info

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>