Published On: Uto, sij 22nd, 2013

PUSSY PRECJEDNIK: Živko Budimir danas nije sazvao konferenciju za novinare

Živko Budimir, iako nelegalan i nelegitiman, nadmen i nametnut, danas nije održao press konferenciju za novinare u 14.00 sati. Na toj konferenciji koja nije održana Budimir nije osudio izjave pojedinih turskih  činovnika u našoj zemlji kako je uspostava kanala na hrvatskom jeziku u sklopu postojećeg Javnog RTV sustava nešto što je nedopustivo. Budimir koji se voli kititi epitetima državnika koji je instituciji predsjednika Federacije vratio ton, nije osudio takvo ponašanje stranih činovnika kojima je ova zemlja u dobroj vjeri dala prenoćište. Budimir je 2011 netom nakon oktroiranja na mjesto Predsjednika FBIH javno kazao kako on podupire uspostavu takvog kanala. No danas na konferenciji koju nije zakazao, pa ju tako nije niti održao Budimir nije zaprijetio prosvjednom notom Ankari zbog ponašanja njegog veleposlanika u našoj zemlji g. Moon Patricka, eksperta za umjetnost i sekularni islam. 
Budmir, koji se privatno hvali kako je hrvatski general, kako je pravi Hrvat, za razliku od onih koji na hrvatstvu žive, za razliku od njega koji živi od dvije mirovine i jedne plaće, od čega je samo jedna mirovina hrvatska, a ostalo sve bosansko, nije kazao što će dalje poduzeti s tim u vezi niti je potvrdio da je slično kao i Lijanović promijenio stratešku priču po želji turske ambasade u našoj zemlji koja iz nekih fetišističkih pobuda na svom pročelju drži američku zastavu.
Doduše Budimir je u jednoj emisiji javno priznao da ne zna što je konsocijacija kada je prof. Vukoju upitato “Dobro šta vam je ta konsocijacija” pa ne čudi da ga ovakve izjave ne vrijeđaju.

Turska ambasada u Sarajstanu

No ne reagiranjem na ovakav istup stranih činovnika u našoj zemlji Budimir je pokazao šta i Komšić, da on s državništvom ima koliko i sa hrvatstvom a i junaštvom.
Naime, slagao se BudiKomšić sa idejom hrvatskog tv kanala ili ne, kao i svaki prosti Bošnjak u ovoj zemlji, trebala bi ga vrijeđati činjeniva da nekakvi polupolitičari iz Ankare, dakle strane zemlje sebi daju za pravo miješati se i u esencijalna pitanja unutarnje politike u BIH kakvo je pitanje hrvatskog TV kanala u BIH.
poskok.info