Published On: Thu, Mar 29th, 2018

PRVI COWORKING PROSTOR Intera danas otvora prvi coworking prostor u Mostaru

Tehnološki park Intera svečano će otvoriti Code Hub Mostar, prvi coworking prostor danas u 14 sati, u prizemlju zgrade ”Ledara”.

Code Hub Mostar jedan je od četiri planirana coworking prostora koja će se otvoriti u Mostaru, Tuzli, Zadru i Nikšiću u okviru IPA projekta Europske unije CODE.

Svečano otvorenje okupit će ključne aktere projekta CODE, partnere Tehnološkog parka Intera te predstavnike fakulteta, IT klastera Mostar Software City, lokalnih poduzeća i javnih institucija, najavljeno je iz Intere.

Osim radnih mjesta, korisnici će moći koristiti salu za sastanke, salu za razgovore i pozive, kuhinju i kutak za opuštanje, a imat će i pristup networking događajima i savjetima stručnjaka s kojima Tehnološki park Intera surađuje dugi niz godina. U Code Hub Mostar dobrodošli su svi timovi s poslovnim idejama, startupi, IT poduzeća i stručnjaci, ali i pojedinci, studenti, freelanceri, digitalni nomadi i turisti.

Svim zainteresiranim korisnicima Code Hub Mostar svoja će vrata otvoriti u petak, 30. ožujka, na ”Danu otvorenih vrata” od 8 do 16 sati.

Posjetitelji će imati priliku čuti što ih očekuje u ovom prostoru koji se prostire na više od 130 četvornih metara površine.

Cijelo vrijeme trajanja Dana otvorenih vrata članovi tima Code Huba Mostar bit će na raspolaganju posjetiteljima odgovoriti na postavljena pitanja, bit će upriličeno izvlačenje troje sretnih dobitnika koji će osvojiti besplatni online tečaj web dizajna koji su za njih osigurali poduzeće LINK group i ITAcademy.