Published On: Pon, srp 12th, 2021

Prvakinja Europe Lana Pudar doputovala u Sarajevo: Sretna sam, zadovoljna i ponosna

Nakon povijesnog rezultata za bh. plivanje, Lana Pudar je doputovala u Sarajevo, gdje će nastavit pripreme za Olimpijske igre u Tokiju.

U međuvremenu, Sportski savez Grada Mostara u suradnji s Gradskom upravom Mostara večeras u 19 sati organizira doček za osvajačicu zlatne i dvije srebrne medalje na Europskom juniorskom prvenstvu u plivanju, koje je održano u Rimu od 6. do 11. srpnja.

Doček će se organizirati na parkingu iza Gradske vijećnice, a Lanu će dočekati mostarski gradonačelnik Mario Kordić, predsjednik Gradskog vijeća Mostara Salem Marić i predsjednik Sportskog saveza Grada Mostara Senad Kevelj. Iz Sportskog saveza pozivaju građane da dođu u što većem broju i dočekaju europsku prvakinju Lanu Pudar.

– Sretna sam, zadovoljna i ponosna, tako bi mogla ukratko opisati utiske. Sav se moj trud isplatio, i mojih trenera. Nadam se da je ovo znak da ću u Tokiju postići dobre rezultate. Ovo čak i nije moj najbolji rezultat. Imam još jedan brži iz ožujka ove godine, za 20 stotinki.

Pobjeda na Olimpijadi ? Teško ali sam spremna. – Bazen u Sarajevu? To bi bilo idealno Sarajevo je blizu, eh sad niie na meni da to riješavam. Postoje ljudi koji se o tome brinu.