Published On: Čet, ruj 23rd, 2021

Prozor-Rama: Ogranak stranke okreće leđa Cvitanoviću

Općinski odbor HDZ-a 1990 iz Prozor-Rame neće podržati kandidaturu Ilije Cvitanovića za predsjednika te stranke na predstojećem izbornom saboru ‘Devedesetke’, odlučeno je na sjednici općinskog odbora održanoj prošloga tjedna.

Kao razlog navodi se Cvitanovićevo odstupanje od stavova ovog općinskog odbora i od stavova na kojima je utemeljena stranka.

U zaključku, kojeg smo imali na uvid, navodi se kako ovaj općinski odbor neće podržati bilo koga tko se ne podržava programa stranke.

Cvitanoviću se zamjera što nije postupio ni po jednom zaključku ili deklaraciji kojima se tražio ”odmak od politike koju provode Dragan Čović i njegova struktura”. Između ostalog, navedeno je kako se hrvatska politika posvetila samo izbornom zakonu a da je sve drugo ostavila po strani.

Odjel stranke iz Prozor-Rame, na čijem je čelu Jozo Ivančević, navodi kako se pod vodstvom Cvitanovića ”odabrao put pomaganja Draganu Čoviću isključivo u borbi za izmjenu izbornog zakona” što ovaj ogranak ne želi podržati.

Izborni sabor ove stranke trebao bi se održati 25. rujna.

Podsjećamo, u nedavnom istupu na FTV-u Cvitanović je rekao kako je izborni Zakon crta ispod koje ni jedna politička stranka s hrvatskim predznakom neće ići i kako bi dogovor oko izbornog Zakona omogućio još veći pluralizam među Hrvatima i tako na vlast doveo najbolje i najsposobnije te u takvim odnosima politika bi se okrenula drugim životnim temama.

Između ostalog, rekao je i da postoji pluralizam među Hrvatima u BiH jer je više od 150 pozicija na svim razinama vlasti u rukama opozicijskih stranaka.

 

guest
13 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Tomba17
Tomba17
1 godina prije

Čim Šarčević u Rami sa Avazom, eto ovo da izborni zakon nije zajednička donja granica

Šarčević sa Avazom i “premalo Basne”

Tomba17
Tomba17
Šta ti kažeš na ovo?  Tomba17
1 godina prije
Anonimac
Anonimac
1 godina prije

Treba da budeš kao komsic jeli Jozo, da te zamrzi cjeli hrvatski puk izdajnice

Anonimac
Anonimac
1 godina prije

Rama se uljuljala na deficitu iz EPHB, pa misle da su hadžije, da nije najbitniji novi izborni zakon. Bitno je da neki kupuju bijes od vozila, da imaju plaće do plafona, pa s deficitom možeš agovati. Nije Čovke neki veliki radnik, vidi se po rezultatima. Jedino u vašoj 90-oj je Cvitanović bio bez dlake na jeziku. Zato vam i smeta. Zovite vašu sevdalinku da vas vodi, sevdahom.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 godina prije

Smanjiti ili ukinuti godišnje milijune iz EPHB, pa će se Rama uozbiljiti.

djuro
djuro
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 godina prije

Nebi me čudilo da to naprave, novac bi ostao u EP a od tamo ga je lakše uzeti

Last edited 1 godina prije by djuro
Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  djuro
1 godina prije

Kao ima taj novac neku osnovu, da se sada daje/donira u nekoliko općina, na ime “poplava” ? ma hajte molim vas.. baš se troše kontra poplava…

Last edited 1 godina prije by Anonimac
Celo
Celo
1 godina prije

Pukla tikva davno izmedju ova dva čovika samo što se tek neki dan službeno objavilo.Definitivno je došao kraj Hdz-u1990 ali nažalost i dalje će vladati u Rami ali pod nekim drugim pseudonimom.

Anonimacnogorskeb
Anonimacnogorskeb
1 godina prije

Hrvat hrvaticima. Drži te se jezera i guslajte. Neki od vas je kupio auto za 150 tisuća. Dok Hrvati u srednjoj Bosni mole boga da neko pametan zamjeni hacijendaša doktora od para čovketa vi se prepucavate i vjerovatno stavljate novog lopova. Pa je li više dosta prepucavanja i jebatanje. Vama fino a umirovljenici gladni a djeca u Indoneziji. Je….m vam ma…..r profašističku. Nije vas tito đaba šikanirao. Imao sam velike nade u jedinstvo hrvatskog puka da skinemo lopov čine i da krenemo dalje. Sad ispade fukara do fukara da je para a jebeš narod i svoj a za druge da ne pričamo.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimacnogorskeb
1 godina prije

Hajte hayvanu, ne blebeći u isprazno.

Anonimacnogorskeb
Anonimacnogorskeb
1 godina prije

Zajednička donja granica je vila od Dubrovnika do Istambula zaposlena đeca u drzavnim institucijama gdje ne moraš biti bistar nego naguziv par miliona ojrova ili dolara u stranim bankama i normalno velika podrška istih takvih u drugim zemljama biranim prema vlastitim afinitetima za nedaj bože da se razboliš.Vremenom zbog zasluga za narod ta donja granica počinje prerastati u gornju i ide prema više desetaka miliona. Što nisi prodao za mandata da te ne uhapse sad dobro znaš Šta i preko koga se može prodati
Narodno blago. Kako su ti na vrhu piramide ne visočke nego ove druge oni još bolje profitiraju a nema rizika. Stara usmrdjela vrhuška uvijek gladna para koja u ovoj nesretnoj zemlji uvijek špijunirala komšije.

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimacnogorskeb
1 godina prije

Veliš komšije, hrvatino ? Susjeda ni na vidiku? Koliko vas je glumaca ovdje, kazalište je neizbježno, a more i pozorište !

FARANO.MARXISTA
FARANO.MARXISTA
1 godina prije

TKO SU TUĐMANOVI GENERALI???I TKO SU NJEGOVI GENERAL KOJI SU SLUŽILI EVRPSKE KOLNIJANE OKUPATORE -GOSPODARE U SLUŽBI UBIJANJA LJUDSKIH BIĆA U KOLONIJALNIM POSJEDIMA,ZAPADNE SVETE ALIJANSE, ZA NOVAC!???
 
CRKVA ,ONA ZLOČINAČKA,S’ KAPTOLA , NAS UCJENJUJE SA SVOJIM KRIŽRIMA.
 
naši branielji,ODNOSNO RUŠITELJI SOCIJALIZMA su obično križari iz tuđmanove katoličke falange ,svi dobro situirani ,jer križari se ne vračaju iz svog križarskog pohoda bez plijena i trofeja i napredovanja u hijerarhiji čopora, alaše. svi moraju biti obrazovani, VJERNAUČKI ,naravno , u župnim uredima , kod svojih fratara ,koji su najodgovorniji da se održi i učvrsti predziđe katokličanstva, zločinačke međunarodne organizacije, članice svjetskog financijskog maga. križari moraju proći obuku  vjernauka  u svojim  župama ,dinarskih osoja i prisoja, te diplomirati , MRŽNJU PREMA SVIMA DRUGIM I DRUGAČIJIM KAO genezu katoličanstva na ovim prostorima , od tomislava do našega milasa , tuđmanovog ađutanta i čuvara državnog pečata ,ali  i čovjeka iz aržana, zmijavaca, POSUŠJA ,RUNOVIĆA I ČAVOGLAVA ,mjesta u kojema se diše , onako stepinčevski, onako čisto katolički , a hrvatstvo se dodaje ,onako , kao apozicija,radi ukrasa ,da se još pojasni katolička ,antropoidna svijest ,koja više nije na stunju homo erektusa ,već na stupnju opažanja ,a talibansko katoličko oko sve to orlovski registrira  dokle se pruža  katolička domovina. tu bistrinu im je u amanet ostavio ,pokojni milas, a utemeljio  samouki povjesničar , katolički prozelit i stožernik križarske falange , tuđman. milas  je čovjek koji je određivao i procjenjivao koliko vrijede talibanski mozgići. naravno na slobodnom katoličkom špekulativnom tržištu ,jer katolička crkva je utemeljena na kastiNskO-klasnim odnosima , a njeni sljedbenici , čandale ,se moraju podvrgavati robovskoj, slobodnoj NAJMENIČKOJ ,sajmenišnoj upotrebi. OSIM ODABRANIH SPARTNACA ,VOJNIKA, , KRIŽARA KOJI, UZ RASPELO I PATRICE OKO VRATA ,KAO REGISTARSKU MARKICU ZA OBILJEŽAVANJE,DOBIVAJU U NATURI I STALNE NOVČANE BENEFICIJE. TO JE KATOLIČKI ZAKON PONUDE I POTRAŽNJE,ALI SAMO NA CRKVENOJ BURZI. A CRKVA U HRAVTA SMATRA DA JE OVA DRŽAVA TEOKARTATSKA JER JU JE CRKVA ,UZ ANGAŽIRANJE SVOJIH DINARSKIH TALIBANA ,POTOMAKA STEPINČEVIH KRIŽARA, OSLOBODILA ISPOD KOMUNISTIČKE VALADAVINE ,POD KOMANDOM SVOGA PROZELITA ,SAMOUKOG POVJESNIČARA TUĐMANA I PROFESIONALNOG KRIŽARA ŠUŠKA, PA JE U TOM SVOJSTVU ANGAŽIRALA JEZGRU SVOJIH KRIŽARA KOJI SU ARLAUCIMA , KATOLIČKOM MRŽNJOM I PATRICAMA OKO VRTATA ,KAKO REKOH, POD KOMANDOM PROZELITA TUĐMANA , OSLOBODILA HRVATSKU OD KOMUNISTIČKOG TOTALITARIZMA I NJEGOVOG SAMOUPRAVLJANJA ,ZBOG ČEGA IM PRIPADA POSEBNA I STALNA BENEFICIJA KOJU IM ,KAKO STAVRI STOJE ,NE MOŽE DRŽAVA ISPLAČIVATI U ONIM IZNOSIMA KOJI BI BILI PRIMJERNI AMERIČKIM PLAČENICIMA KOJI SE ŠKOLUJU, KAO KRIŽARI ,REČE CHOMSKY, U SJEVERNOJ KAROLINI ,KOJI SU UVJEK NA USLUZI CIE ZA OBARANJE SVJETSKIH NEPOČUDNIH REŽIMA KOJI NISU PO VOLJI VATIKANA I PENTAGONA.-
tako našI , braniteljI, ODNOSNO RUŠITELJI SOCIJALIZMA,ALI SAMO ONAJ DIO ,SLJEDBENICI UZORA IZVORNIH KATOLIČKIH KRIŽARA ,  sav svoj bijes, ONAJ KRIŽARSKI, SU RASIPALI  PO SAVSKOJ VEĆ NEKOLIKO DANA  TRAŽEĆI NEKE NOVE PRIVILEGIJE ,JER JE TAKO UVJEK BILO DA SU KRIŽARI ,ZA SVOJE USLUGE UZIMALI U NATURI I PRIVILEGIRANOM MATERIJALNOM STATUSU ŽIVLJENJA ,ALI UVJEK NA USLUZI SVOJOJ GOSPODARICI CRKVI. NA USLUZI DA IZVRŠAVAJU I NAJZLOČINAČKIJE POSLOVE KOJI JOJ GARANTIRAJU APSOLUTNU DOMINACIJU VLADANJA I ZGRTANJA BOGATSTAVA U STATUSU KASTE.
PREMA TOME ,PROIZLAZI OČEVIDNO ,VLADA BI MORALA POZVATI CRKVU I NAGODITI SE SA NJOM ,TIČUĆI SE DOKIDANJA PROTESTA NJENIH KRIŽARA U SAVSKOJ ,INAČE DRUGOG PUTA NEMA.
I NA zapadu ,u naprednim i uređenim demokracijama, kao što je američka,pa španjolska ,pa grčka ,pa portugalska ,pa belgiska ,pa bugarska ,rumunjska , i sve zakrpe na PRKNU ZAPADNE SVETE ALIJANSE I SVETE MATERE CRKVE ,ZLOČINAČKO-KASTINSKE KOROORACIJE  ,koje su ozNačene KAO katoličkE tisuć-godišnjom ROBOVSKO-ČANDALSKOM DEMOKRACIJIOM,kada se, umjesto za stolom , sjedilo na lomači. i zbog tog postignutog imiggia današnji sindikati u nabrojanim zemljama , sa svojim radnicima, demokracijom peru ulice ,a pravdu demonstriraju pod proziorima svojih vlada ili u crkvam na molitvama ,preporučujući se onima tamo na drugom svijetu,gdjem se uživa u zemlji dembeliji.
 
eto,što rekoh u uvodu,naš je branitelj,ODNOSNPO, RUŠITELJ dobro obrazovan .on sve zna. naravno, on zbog toga nosi i molitvenik svetog ante u džepu i blaženog nikole tavelića ,a bit će da je i stepinčev brevijar dobro prostudirao.
neka, neka mi imamo i takvih branitelja,ODNOSNO,RUŠITELJA koji se ne libe ponovno upozoriti građane hrvatske da su im TI RUŠITELJI donijeli slobodu koju uživaju ne radeći ništa , a sve zbog toga da se posvete molitvi, jer su 45 godina, u socijalizmu , bili zabacili molitvu sve zbog OSIGURANE BESOLATNE ZDRAVSTVENE ZAŠTITE ,BESPLATNOG ŠKOLOVANJA, jeftinih ljetovanja,svinjskih polovica i osmog marta.