Published On: Uto, lip 18th, 2019

PROTOKOL TAKO NALAŽE: Lajčak se sastaje sa dvojicom zakonitih članova Predsjedništva BiH no mora se susresti i sa Komšićem

Lajčák će predstaviti izvještaj OSCE-a pod nazivom „Istraživanje OSCE-a o dobrobiti i sigurnosti žena – rezultati za Bosnu i Hercegovinu“.

Predsjedavajući OSCE-a, ministar vanjskih i europskih poslova Republike Slovačke, Miroslav Lajčák, sutra počinje dvodnevnu posjetu Bosni i Hercegovini.

Tijekom posjete, predsjedavajući Lajčák će se sastati s članovima Predsjedništva BiH, predsjedavajućim i prvim zamjenikom predsjedavajućeg Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH, predsjednikom i članicom Središnjeg izbornog povjerenstva BiH, predstavnicima organizacija civilnog društva i članovima političkih stranaka.

Konferencija za medije predsjedavajućeg OSCE-a Miroslava Lajčáka zakazana je za četvrtak, 20. lipnja 2019., u Poslovnom centru UNITIC, Fra Anđela Zvizdovića 1, u Sarajevu, s početkom u 17sati.

Ranije tog dana, predsjedavajući Lajčák će predstaviti izvještaj OSCE-a pod nazivom „Istraživanje OSCE-a o dobrobiti i sigurnosti žena – rezultati za Bosnu i Hercegovinu“.