Published On: Uto, lis 5th, 2021

PROSVJEDNIK POLICAJCIMA: Recite medijima da ste na našoj strani

Pred zagrebačkim KBC-om drugi se dan zaredom prosvjeduje.

Ipak, prosvjednike je danas dočekala policija.

Okupilo se njih 20, a policija se pred bolnicom pojavila oko 6:35. U jednom trenutku, policija je počela legitimirati prosvjednike.

“Nažalost, vi ne smijete tu na silu ulaziti u bolnicu”, rekao je jedan od policajaca, a prosvjednik je odgovorio kako ni neće to pokušavati.

“Ja ću vas lijepo zamoliti da mediji vide da ste vi na našoj strani i da je svaka odluka koja je donesena zadnjih dana da je to sve zdrave pameti”, rekao je jedan od prosvjednika.
“Nažalost, ne možemo mi tu ništa, mi smo dobili svoje naređenje”, rekao je policajac.

Jedna od prosvjedncka je rekla kako bi bilo bolje da nitko ništa ne govori pred kamerama.

“Što god je bilo u javnosti, sve je izokrenuto. Mi ne prosvjedujemo, mi smo samo došli raditi”, rekla je jedna od prosvjednica.

 

guest
2 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Aha
Aha
2 mjeseci prije

Hvala mediji što pomažete praviti totalitarizam. Za kikiriki to radite. Danas su skršena osnovna prava ovih ljudi. Sutra ce i naša. Pa slijede logori…. bravo novinari. Budite ponosni. Australija kreće s vojskom na necijepljene. To.je super. Sve radi zdravlja i virusa …

Aha
Aha
Odgovori   Aha
2 mjeseci prije

https://provjeri.hr/ministarstvo-zdravstva-spanjolske-priznalo-nemamo-kulturu-sars-cov-2/ . Dakle NEMA izoliranog virusa. I radi ovoga cemo ubijati jedni druge po zapovijedi. A ” novinari” huškaju.