Published On: Ned, pro 30th, 2018

PROSVJEDI SVE OZBILJNIJI Pedeset tisuća prosvjednika u Beogradu uzvikivalo “Počelo je”

Puštena snimka izjave predsjednika Srbije Aleksandra Vučića u kojoj kaže kako neće ispuniti nijedan zahtjev makar ih se skupilo i pet milijuna, a potom je raširen transparent “Počelo je” i zapaljene su baklje.

Prema pisanjima beogradskih medija, pedeset tisuća ljudi izašlo je u subotu navečer na ulice Beograda u prosvjednu šetnju protiv nasilja.
Prosvjed je počeo oko 18 sati na platou ispred Filozofskog fakulteta, a onda je krenula prosvjedna povorka.

Sudionici prosvjeda su zviždali i nosili transparente s natpisima “Ima nas pet milijuna”, “Dosta laži, penzioneri su gladni”, “Šetam, ne želim otići”.

Prosvjednicima su se obratili glumac Branislav Trifunović i novinar Srđan Škoro.

Organizatori prosvjeda ponovili su svoje zahtjeve da se rasvijetli ubojstvo Olivera Ivanovića, otkriju nalogodavci napada na novinare i opozicionare, te da opozicija dobije pet minuta prostora u Dnevniku RTS-a. Tim zahtjevima je dodan još jedan – smjena ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića.

Kod RTS-a je puštena snimka izjave predsjednika Srbije Aleksandra Vučića u kojoj kaže kako neće ispuniti nijedan zahtjev makar ih se skupilo i pet milijuna, a potom je raširen transparent “Počelo je” i zapaljene su baklje.

 

 

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare