Published On: Pet, lis 2nd, 2020

PROSTOR NA KOJEM VIŠE NI LOGIKA NE RASTE: Umjesto da se upitaju “Što smo to učinili od sebe da nas čak i Milanović naziva parazitima” zulum portali Komšogunata pokušavaju izbrisati istinu

Tko se promijenio ? Komšić ili Milanović?

Mišljenje suprotno današnjem Milanović je demonstrirao 2010 u Sarajevu u listopadu 2010. godine, kada je javno podržao Komšićevu kandidaturu za člana Predsjedništva BiH. Imao je pravo biti naivan i naivno vjerovati da iza SDP-a stoji socdemokracija i da Komšić nije socdemokratski ćorak.

Komšić je tada već pune godine bio na uzurpiranom hrvatsko mjestu na koje je došao kao posljedica podjele  na hrvatskoj političkoj sceni (Dva jaka protukandidata HDZ-a i HDZ1990 podijelila su  biračko tijelo).

Izjave Željka Komšića nisu bile niti blizu antihrvatske niti radikalne kao danas. Stidljivo se ušetao u fotelju ni sam ne shvaćajući da se to dogodilo.

Na površini nije bilo niti riječi o Platformi koja će uslijediti , Vladi SDA/SDP-a koja će se pojaviti za godinu dana. Kriminalnoj vladi koju su u njenoj korupciji podržali  Valentin Inzko (OHR), Krešimir Zubak (UZP) te Patrick Moon (USA embassy) kojeg će State Department uskoro i povući iz BIH nakon što se shvatilo da ne možeš istovremeno govoriti o korupciji i podržavati Lijanovića.

Prema  nesmotrenom javnom priznanju Emira Suljagića on osobno s nekolicinom drugova osmislio je projekt Platforme koja je imala za cilj opelješiti većinh poduzeća na prostoru s hrvatskom većinom. “Isisali smo gotovo do zadnje kapi ekonomske žile krvi HercegBosne” , rečenica je koja je javno izgovorena na jednom od sarajevskih medija. Nije poznato je li Tužiteljstvo BIH nakon toga pokrenulo istragu, i pripremilo optužnice za Suljagića, Jurišića, Bradvicu, Ćanu Primorca, Kukića itd. no teško da bi “neovisno BH” tužiteljstvo moglo pokrenuti slučaj na kojem bi kao svjedoci ako ne i optuženici bili bivši US ambasador kao i treunutni visoki predstavnik.

Bilo kako bilo, čovjek (Komšić) i partija (SDP) koje je Milanović podržavao od 2010 do danas definitivno su skinuli socdemokratske maske i pokazali svoja notorna nacionalistička lica. U međuvremenu se pojavila i afera Reket Zlatka Lagumdžije te je isplivalo da je dotični na čelu Bošnjačkog instituta. Zamislimo SDP-ovca u RH koji je na čeku “Zavjeta hrvatskog zmaja”.

Ne samo da su ti i tavki “umjereni građanski političari” sudjelovali u pljački onih krajeva BIH u koje RH vlada nastoji vratiti život i ekonomiju, hrvatskih, dakle politiku pljačke vodili su po nacionalnom , ne po građanskom ključu, nego su nakon pada te pljačkaške vlade najavili otvoreno antiustavno djelovanje s ciljem brisanja prava Komšićevom narodu. Uz osmijeh i potporu te ljudske karikature.

Što i danas čine i to na plaćama koje crpe od ove države.

Razlika je tek u tome što SDPBIH taj proces dekonstituiranja Hrvata želi dovršiti bez islamističkih partija, kako bi se stvar predstavila kao “moderate and progressive” u Spiegelu i putem plaćenih novinara Vurušića i Bajrušoglua u Jutarnjem, dok Komšić još nije objavio kad ide na hadž i kad se planira kandisati za predsjednika ako ne SDA onda barem mešihata IZ u BIH.

S obzirom da je Komšić jedini BH muftija na čijim se predizbornim skupovima glasači pozivaju na medijevalni osmanski običaj silovanja i nabijanja na kolac, Komšić ako se odluči kandidirati za šefa nekog radikalnog islamskog pokreta u BIH , sigurno neće imati konkurenciju. A IZ BIH mogla bi biti ugašena ako radikalizam pobijedi.

Komšić je ukratko, osiljeni alkos. Sarajevski sultančić. Selim Treći zvani Pijanica. I odlučio se postati zulumčar. Pa kud puklo da puklo. Samo da rakije dotekne.

Hrvatska vlast je posljednjih godina, smatra predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović, pokazala ljenost kada je riječ o problemima Hrvata u Bosni i Hercegovini.

Ono što se Hrvatima događa u BiH je, smatra Milanović, užasne stvari i ako odu predaleko, nastat će ozbiljan problem u BiH.

– Mi smo država koja se zalaže za rješenje unutar BiH, ne za komadanje BiH, ali isto tako ne ni za zulum nad Hrvatima koji su najmalobrojniji, ali Boga mi neće biti manjina – poručio je predsjednik Hrvatske.

Milanovićeva procjena o “zulumu nad Hrvatima” se odnosi na izbor Željka Komšića za člana Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda.

Niz očajnih SDA-ovih portala, koji se financiraju  od harača  i zuluma, popljačkanih hrvatskih tvrtki (Aluminij je samo u doba Platforme pojačao dug s 45 na 265 milijuna KM, za što još uvijek nitko nije odgovarao, Lijanović je osuđen po posve drugom kriminalu  dok “ugedni” gubernator za pljačku Hercegovine g.Kukić te g.Lagumdžija izbjegavaju odgovore)  ,očajno donosi video iz 2010 godine u kojem se pita što se dogodilo Milanoviću, koji je nekad podržavao Komšića.

Partija ne dozvoljava portalu drugačije retoričko pitanje: Što smo to uradili od sebe, i što smo uradili od Komšića, da čak i onaj koji ga je hvalio , danas ga naziva nitkovom u rukama SDA, a njegovu politiku zulumom?

Bošnjaci i samokritika?

Malo morgen.

Nema slobode medija na prostoru zabranjenih Andrića i  Pamukea. I ustoličenih vještica s Huma, koje su ćaćevinu prodale za malo majorizatorske sadake i nasilja nad “malignim” narodom. Narodom kojeg treba odstraniti.

 

Napomena: Prostor džihada je kovanica kojom su Alijini generali i pukovnici u ratu nazivali prostor nekažnjenog etničkog čišćenja i zločina Armije BIH.  S istim narativom složio se  u konačnici i Haaški sud koji se proglasio nenadležnim za šerijatsko pravo i zločine počinjene iz te islamističke ideologije, čiji je Armija BIH u konačnici i postala baštinik. A što je dodatno potvrdila 9/11/2001 kada je i službeno postala armija s najvećim postotkom napadača na WTC tornjeve.