Published On: Pet, lis 12th, 2012

Prosinečki za Totalni FM: Severinin Milan je papak!

‘Ne volim se Štimcu miješati u bilo što. Kako on odluči to će tako biti. Sad, dal’ bi kod mene igrao da sam ja izbornik ili trener to ne znam. Sigurno znam samo da Sammir kroz ove četiri godine koliko je već ovdje nije napravio toliko da igra od prve minute’, iskren je jutros bio Robert Prosinečki gostujući u Doručku na Totalnom FM – u.

Usput je i prognozirao rezultat večerašnjeg nastupa reprezentacije u Makedoniji. Zaključio je kako će utakmica biti teška, ali da će Hrvatska pobijediti, igrao Sammir ili ne.

Proslavljeni nogometaš gostovao je u rubrici ‘Tajni gost’ pa je domaćin showa Saša Lozar pitanja za intervju pripremio, a da nije znao tko ga čeka s druge strane telefonke linije.

Tako smo saznali da Rober Prosinečki smatra kako je Severinin, bivši partner Milan pravi ‘papak’ jer se brak navodno raspao jer Milan nije trpio plač malog Aleksandra Ivana: ‘Ako je to istina onda je to stvarno katastrofa’, rekao je Prosinečki.

Doznali smo i da ni pod kojim okolnostima ne bi prevario svoju suprugu. Na Sašino pitanje: ‘S kojom bi se svjetskom zvijezdom malo ‘pohvatao’ a da nitko ne sazna?’ Robert je odgovorio da bez obzira što su mnoge od njih jako lijepe, radi svoje žene takvo što ne bi nikada napravio.

Producenticu Andreu zanimala je priča oko reklame za čarape ‘Udarnik’ u kojoj se, prije dvadesetak godina, nogometaš pojavljuje u ulozi manekena. Priznao je kako za taj uradak nije bio plaćen osim, u čarapama koje su bile izuzetno kvalitetne.

U svrhu priprema za nadolazeću utakmicu možete u videu iz prve ruke doznati kako kvalitetno uvrijediti Makedonca. (Dnevnik.ba/Slobodna Dalmacija)

14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare