Published On: Sub, ožu. 11th, 2017

PRONAŠLI JOJ I KILOGRAM HEROINA: Ljubomorna Minka osumnjičena i za trgovinu drogom

Kod Emine Arnautović, supruge Admira Arnautovića Šmrka, jučer nakon pucnjave u kojoj je, navodno, zbog ljubomore ranila svoga supruga pronađen je i kilogram droge, odnosno kako u policiji pretpostavljaju, heroina, potvrđeno je za Faktor.

Tako se Emini Arnautović koja će danas biti predana u nadležnost Županijskog tužiteljstva u Sarajevu na teret stavljaju četiri kaznena djela.

– Osumnjičena će danas biti predana Tužiteljstvu, a sumnjiči se za izazivanje opće opasnosti, nanošenje teških tjelesnih ozljeda, nedozvoljeno držanje oružja te neovlaštenu proizvodnju i trgovinu drogom – kazala je za Faktor Azra Bavčić, glasnogovornik Tužiteljstva SŽ.

Inače, Arnautović je jučer uhićena u sarajevskom naselju Hrasno,a pošto je naočigled sinova u nogu ranila supruga Admira. Kako se moglo saznati od svjedoka cijelog događaja, povod za obračun je navodno ljubomora, te je supruga došavši pred frizerki salon “Sitll” koji se nalazi u ovom naselju, sa pištoljem u ruci jurila muža. Sustigla ga je u dvorištu obližnje škole i pred djecom ispalila jedan hitac u nogu a zatim i nekoliko hitaca u zemlju pored njega.

Djeca su bili svjedoci svađe njihovih roditelja, a kada je Minka smještena u policijsku maricu mališane je odvela njena sestra. Admir Arnautović je prevezen u bolnicu gdje mu je ukazana pomoć./HMS/

Pošalji ovaj članak prijateljima:

Pravila ponašanja na Poskok.info ilitiga po stranjski Disclaimer