Published On: Čet, ruj 30th, 2021

Pronađeno mrtvo tijelo pripadnika Hrvatske vojske. Peto po redu…


Danas je na području Vukovarsko-srijemske županije pronađeno tijelo smrtno stradalog pripadnika Hrvatske vojske, objavio je MORH.

Vojnik je smrtno je stradao izvan službe, a istraga je u tijeku, navodi MORH u priopćenju.

Pripadnici postrojbe u kontaktu su s obitelji stradalog pripadnika, a ministar obrane s djelatnicima ministarstva i Hrvatske vojske izražava sućut obitelji i prijateljima preminulog pripadnika Oružanih snaga RH, objavio je MORH.

Peti takav slučaj od lipnja

Radi se o petom slučaju pronalaska tijela hrvatskog vojnika od lipnja.

Naime, 16. srpnja na području Zagrebačke županije pronađen je smrtno stradali pripadnik Oružanih snaga Republike Hrvatske. Također je stradao izvan službe.

U nešto više od mjesec prije nakon toga pronađena su još tri mrtva vojnika: jedan na području Bjelovarsko-bilogorske, drugi na području Zagrebačke i treći na području Varaždinske županije. /HMS/

guest
6 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Toni
Toni
2 mjeseci prije

A kako su smrtno stradali?

Pepita
Pepita
2 mjeseci prije

beogradski politički kadrovi nastoje da organiziraju manipulacije vodom iz hidrocentrale “Dabar” i generalno rijekom Trebišnjicom, tako da potope u naseobine Trebinje u Hercegovini i Dubrovnik u Dalmaciji.

Pepita
Pepita
Odgovori   Pepita
2 mjeseci prije

Jedan od mnogih planova beogradskih kadrova je da organiziraju pregrađivanja gornjih tokova i pritoka rijeke Neretve, pa onda vodenim plavnim valom potope u Hercegovini naseobine Nevesinje, Livno i Mostar, ali i u Dalmaciji nastambe kao Metković i Ploče.

Pepita
Pepita
Odgovori   Pepita
2 mjeseci prije

Okorijeli dugogodišnji beogradski političko-ekstremistički kadrovi tokom olimpijskog događaja “Sarajevo EYOF-a 2019-e” nastojali su da organiziraju pregrađivanje gornjeg toka i pritoka rijeke Miljacke u svrhu formiranja vještačkog jezera pa onda plavnim valom pobiju sportsku olimpijsku mladost iz cijelog svijeta u kompletnom Sarajevu (zajedno sa naseobinama Lukavica, odnosno Vojkovichi, cijela Dobrinja, a možda i Pale eventualnim sekundarno-repulzivnim odskočnim vodenim talasom).

Pepita
Pepita
Odgovori   Pepita
2 mjeseci prije

Prva modifikacija Ustava BiH poslije dejtonskog mirovnog sporazuma 1995-e bila je formiranje distrikta Brčko 2000-e uz potporu administracije ondašnjeg američkog predsjednika Bila Klintona: 
Moglo bi se kazati da su beogradski kadrovi kao Dačići, Tegeltije i slični, omeli formiranje još dva distrikta (mostarskog i sarajevskog) jer je ondašnjem američkom predsjedniku Bilu Klintonu predsjednički mandat u međuvremenu istekao. Naime, efekti bombaškog atentata na ondašnjeg ministra unutarnjih poslova (glavnog policajca) Jozu Leutara u Sarajevu 1999-e su bili slijedeći: (1)-odgođeno je za godinu dana formiranje distrikta Brčko, (2)-usporeno je kreiranje distrikta Mostar, (3)-odgođen je nastanak distrikta Sarajevo.

Pepita
Pepita
Odgovori   Pepita
2 mjeseci prije

Ustavne nadogradnje BiH koje još nisu završene: 
Po uzoru na distrikt Brčko iz 2000-e godine poželjno je privesti do kraja još jedan od ranijih američkih planova Klintonove administracije po kojima bi se formirali distrikt Mostar i distrikt Sarajevo po formulama (distrikt Mostar)=(Hercegovačkoneretvanski kanton)+(Nevesinje)+(Livno);  (distrikt Sarajevo)=(Kanton Sarajevo)+(istočno Sarajevo) čime se znatno umanjuju opasnosti da pod nadzorom beogradskih kadrova budu teško zapljusnute ili potopljene pomenute oblasti udarno-repulzivnim vodenim plavnim valom od voda iz gornjih tokova i pritoka rijeka Neretve i Miljacke. Napomena: iz istih razloga, to je bitno i za bezbjednost gradova kao što su Metković i Ploče u Dalmaciji.