Nakon što su mediji objavili vijest o nestanku Tamare Pavlović iz Viteza i zatražili pomoć javnosti u pronalasku nestale djevojke, ona se javila svojoj obitelji u roku nekoliko sati. Kako je za Pogled.ba rekla prijateljica Tamarine obitelji, roditelji ovoga trenutka idu po nju i informacije govore kako je sve uredu. -Čekamo i mi da dođu i da […]

" />
Published On: Uto, lis 8th, 2019

Pronađena Tamara Pavlović iz Viteza

Nakon što su mediji objavili vijest o nestanku Tamare Pavlović iz Viteza i zatražili pomoć javnosti u pronalasku nestale djevojke, ona se javila svojoj obitelji u roku nekoliko sati.

Kako je za Pogled.ba rekla prijateljica Tamarine obitelji, roditelji ovoga trenutka idu po nju i informacije govore kako je sve uredu.

-Čekamo i mi da dođu i da saznamo što se dogodilo. Važno je samo da je sve ok, da je živa i nadamo se kako se ovo više nikada neće ponoviti – kratko je rekla.

Inače, Tamara je radila sezonu u Hrvatskoj, točnije u Tučepima. Završila je 30. rujna, a 3. listopada se odjavila iz hotela i krenula na autobusku. Od tada joj se gubio svaki trag.

Ova priča ipak na kraju ima sretan završetak.