Published On: Uto, ruj 8th, 2020

Pronađen je migrant zaražen koronom koji je jučer pobjegao iz riječkog KBC-a

Migrant koji je jučer pobjegao iz riječkog KBC-a pronađen je jutros oko 7 ujutro na predjelu Brajdica, na području riječke luke. Prema prvim informacijama, muškarac je pronađen u nekom od lučkih prostora omotan dekom. Medicinske službe odmah su ga zbrinule, piše N1.

Migrant, koji je zaražen koronavirusom, jučer je oko 13 sati pobjegao nakon što mu je u KBC Rijeka potvrđen pozitivni nalaz. Muškarac je u KBC doveden u pratnji policije, kao dio grupe stranih državljana. Utvrđeno je kako je muškarac pozitivan na koronavirus, no bez simptoma i zdravstvenih poteškoća.

POLICIJA NIJE MOGLA BITI STALNO UZ NJEGA

Za muškarcem su tragali policijski službenici u krugu bolnice te okolnom području. Kako je jučer navedeno, policijski službenici čuvali su ulaz i izlaz iz klinike za infektivne bolesti, ali zbog epidemioloških mjera nisu mogli biti neposredno uz pacijenta u vrijeme samovoljnog napuštanja bolnice.

U ponedjeljak su, prema podacima lokalnih stožera, u Primorsko-goranskoj županiji zabilježena tri nova slučaja zaraze koronavirusom, od kojih su dvije osobe migranti.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>