Published On: Uto, stu 9th, 2021

Promocija projekta ‘HNK Mostar za studente, studenti za HNK Mostar’: Saznajte sve o besplatnim vaučerima

Odgoj kazališne publike u Mostaru nastavlja se kroz tradicionalnu suradnju Hrvatskog narodnog kazališta u Mostaru i Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru kroz projekt „HNK Mostar za studente, studenti za HNK Mostar“.

U okviru toga projekta, u srijedu, 10. studenoga 2021. godine s početkom u 12:30 sati u Amfiteatru „Sokrat“  Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Mostaru bit će održana promocija projekta za sve studente SUM-a na kojoj će biti prezentiran repertoar HNK Mostar i podijeljeni novi, besplatni vaučeri za kazališnu sezonu 2021./2022.

Riječ je o projektu pokrenutom prije pet godina s ciljem jačanja resursa dvije organizacije od iznimnog nacionalnog, znanstvenog i kulturnog značaja za Hrvate u Bosni i Hercegovini – Sveučilišta u Mostaru i Hrvatskog narodnog kazališta u Mostaru.

Uz financijsku potporu Vlade Republike Hrvatske, odnosno Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske, u okviru ovoga projekta svake se akademske godine odnosno kazališne sezone studentima Sveučilišta u Mostaru besplatno podijeli 12 tisuća vaučera/ulaznica za predstave HNK Mostar./HMS/

Pretplatite se
Obavijesti o
guest
nije obvezno
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare