Progovorila žrtva ličkih policajaca: Ovo je jezivo

Žrtva ličkih policajaca osumnjičenih za silovanje je u šoku. Mlada žena u subotu je otkrila kako nije dobila mjere opreza iako je to, tvrdi, više puta tražila DORH i sud u Karlovcu.

Komentirala je i to da je kod jednog od policajaca na mobitelu pronađena dječja pornografija pa se pita zašto on već nije uhićen.  Osim toga, tvrdi i da joj nitko nije javio da su policajci na slobodi.

“Bojim se da dođe, bojim se, bojim. Ja znam što je meni taj čovjek govorio, ne smijem o tome govoriti. Ali bojim se, da”, rekla je za RTL.

“Potražila sam i liječničku pomoć da mi pomognu s medikamentima da spavam, ali to sve kratko traje, i moja spavanja su kratka. Imam užasnu anksioznost, strah, desi se da cijeli dan ne jedem a da sam zaboravila da nisam jela cijeli dan, mislim – to je život u strahu. Ako DORH ne traži mjere, a ima osnova da se mjere podignu, onda ja sigurno idem u sigurnu kuću”, poručila je.

Foto: Mario Pusic / CROPIX

Podsjetimo, nakon što ih je policija prvi put uhitila zbog sumnji na silovanje, tužiteljstvo je zatražilo istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i ponavljanja djela. Sud je odredio samo zbog svjedoka, a nakon što su svi ispitani pušteni su na slobodu. Nova prijava stigla je DORH-u nakon izlaska policajca iz pritvora.