Published On: Uto, stu 27th, 2018

Profesor u Srbiji nagovorio studenta da zapali auto njegove bivše žene

Profesor Zrakoplovne akademije u Vršcu Aleksandar Popović optužen je da je nagovorio svog studenta da zapali auto njegove bivše supruge Maje Vikić Popović. Tužiteljstvo je 40-godišnjem Popoviću odredilo pritvor.

Popović se obratio 21-godišnjem studentu koji ga je povezao sa svojim vršnjakom. Dogovorili su da taj vršnjak zapali automobil Popovićeve bivše žene. On je to učinio 30. listopada, tako što je benzinom polio kotače Ford Focusa i zapalio ih, piše Informer.

Studenti dobili po godinu dana uvjetno, profesor zadržan u pritvoru

Mladići su ubrzo pronađeni i privedeni, a nakon zadržavanja sklopili su dogovor s Tužiteljstvom te su osuđeni na godinu dana zatvora uvjetno zbog izazivanja opće opasnosti.

Popović nije priznao djelo koje mu se stavlja na teret pa mu je određen pritvor.

Kontrola letenja Srbije i Crne Gore, SMATSA Beograd, priopćila je kako je iz medija saznala da je priveden instruktor letenja Zrakoplovne akademije u Vršcu, kao i da su dva njihova studenta osuđena na uvjetnu kaznu zatvora zbog navodnog sudjelovanja u kaznenom djelu, piše novinska agencija Tanjug.

“Ukoliko se potvrde navodi medija, odgovorni će snositi posljedice u skladu sa Zakonima Republike Srbije i internim radnjama SMATSA”, ističe se u priopćenju.

Iz SMATSA-e su naveli da će zatražiti informacije od nadležnog Tužiteljstva i policije./HMS/

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare