Published On: Thu, May 3rd, 2012

HERA DUBROVNIKU: Otpepajte Pereciju, pripojite se Matici

HERA – hercegbosanska republikanska alternativa poslala je danas trojicu konjanika sa pismom knezu Dubrovačkom, u kojem ga pozivaju da se pridruži borbi protiv antihrvatskih snaga u Zegeju i jačanju Hrvatskih zemalja. Prema tvrdnjama  HERE tunel koji Perecija planira izgraditi kroz hrvatske zemlje u BIH  presjeca   mrežu tunela koje HERA gradi  godinama. Ideja je dodatno ponižavajuća.Ionako slabo informirana perecijska mladež prilikom partijanja po Dalmaciji obalu Trećeg doživjela bi kao crnu rupu… 

 

HERA – hercegbosanska republikanska alternativa , osnovana kao rekacija na političku izdaju od strane političke elite u Pereciji 90-ih godina nakon  nakon Washingtonskog sporazuma, svjesna činjenice da je danas HercegBosna od strane političkog Zagreba izdana slično kao i Dalmacija 1941-e, te suočena s činjenicom da isti taj Zegej nakon HercegBosne sprema i izdaju Dubrovačke republike zaziva kneza Dubrovačkog Vlahušića i apelira na razum.

Kneže Dubrovački, Andro od Pila,

pišemo Ti nakon Čilea i Australije, s jedinog ponosnog i slobodnog hrvatskog ozemlja, neopterećeni stereotipima, nezaduženi MMF robijom i slobodni od svakih zala.

HERA te poziva da shvatiš važnost trenutka , digneš čelo, i izvedeš  narod dubrovački iz ropstva banana države. Pridruži se Libertasu – ideji Slobode o kojoj ponosni Dubrovnik pjeva već stoljećima.

HERA te poziva da shvatiš da Bečka Konjušnica Zegej, i dan danas ne vrednuje zaslugu Dubrovnika u vrijeme hrvatske borbe za nezavisnost koju tako lako prodaje . U vrijeme dok ta država dolaskom Mesića još uvijek nije postala to što je danas. Perecija.

Vođa HERE Tristan

Sve dok nije bio granatiran Dubrovnik, svjetska javnost nije obraćala pozornost na krv po tadašnjoj Hrvatskoj. Da to Konjušnica vrednuje Pelješki most bio bi prioritet.

U međuvremenu je Hrvatska izgradila stotine šoping centara, milijune tona prometnih petlji, istarske ipsilone i tisuće zegejskih ikseva. Samo u jednoj godini naraslo je nekoliko Arena. Sve je bilo na redu osim  od Dubrovnika i HercegBosne. Za to vrijeme dok je liberalni kapitalizam porobljavao hrvatsku političku elitu prodavana je i suverenost naših i vaših ljudi.

HERA zaključuje da Pelješki most košta manje od tri Zagrebačke arene a da je njegova vrijednost i interes za njim kudikamo veći.

HERA stoga predlaže, knezu Dubrovačkom i svim  ponosnim Dubrovčanima:

Ako Pereci ne žele graditi most, ako Perecija ne treba Dubrovnik ne treba ni Dubrovnik Pereciju. Stoga buduća ponovno rođena Dubrovačka republika ne treba Perece puštati unutra bez plaćene mostarine.

hera2HERA  će stoga blokirati promet u Neumu iskapanjem kanala, a za sva vozila Perecijskih oznaka sa Sjevera i prolaz će naplaćivati  50 eura. Od prikupljene mostarine virtualnog mosta  gradit će se most prema Pelješcu.

HERA poziva Dubrovčane da svim turistima koji ne dolaze iz Crvene Hrvatske naplati duple turističke  takse.

HERA poziva Dubrovčane da umjesto odluke Vlade Perecije o izgradnji Pelješkog mosta proglase nezavisnost od Perecije i sjedinjenje s Hrvatskom Republikom HercegBosnom s kojom povijesno dijeli daleko više zajedničkog nego sa zagorskim štruklima i međimurskim gibanicama.

Ukoliko to Dubrovnik  učini HERA će Dubrovnik proglasiti Stolnim gradom Hrvatske republike budući da je znatno ljepši i pogodniji od Mostara.

HERA smatra da Dubrovnik to zaslužuje.  Biti glavni grad jedne države umjesto zaperak u paradržavi Pereciji pristaje Dubrovniku.

Ostali planovi HERE su sljedeći:

Preusmjeriti izljev s Buškog jezera tako da voda više ne otječe u Pereciju i to izgradnjom vodovodnog tunela u Ramsko jezero čime će hrvatski novac ostati u hrvatskoj lisnici umjesto u perecijskoj.

Izgradnju tunela ispod Neuma odobriti jedino i samo bošnjačkom narodu u BIH koji doista zaslužuje izlaz na  more. Na izlazu tunela u more u Neumu osigurati 1000 metara kvadratnih mora za ovaj konstitutivni i plemeniti BH narod. Plažu im urediti u Jablanici.

HERA prihvaća zamolbu plemena  Imoti, Mosori,  i svih poljičkih plemena južno od Cetine te ih prima u sastav HRHB-a i proglašava suverenu vlast na području nekadašnje Crvene Hrvatske.

Zamolbe Splita, Zadra i Drniša još se razmatraju. Šibenik, kao jedini hrvatski grad , pored Dubrovnika na obali, prima se jednoglasno.

Sinn Fein ! Mi sami! –  Stoji na kraju priopćenja HERE

 

 

Napomena: Tekst je aktivistička intervencija