Published On: Uto, pro 7th, 2021

PRILIČNO BIJEDNA MOŽEMIZACIJA HDZ-a RH: Jasno im je što je Milanović poručio al ipak su se odlučili skupljati poene na tuđim kostima

Koja je razlika između Branka Bačića i Sandre Benčić? Jako mala. Niti jedno od njih ne razumije zašto su Hrvati iz BIH poludjeli na Džaferovića u Vukovaru. Niti jednom od njih dvoje nepoznato je da je Džaferović negirao zločine Armije BIH.  I jedno i drugo imputiraju da je Milanović umanjivao zločin u Srebrenici. Nije. Samo je kazao da nisu svi genocidi isti. I da nekima treba novo ime. Ima li ičeg pogrešnog u rečenici da Holokaust nad Židovima nije isto što i Holokaust nad Bošnjacima Srebrenice? I hoće li uskoro biti zločin kazati da Srebrenica nije Holokaust?

Istovremeno HDZ iako se voli nazvati nacionalnom hrvatskom strankom nije učinio ništa da se Haaški sud osudi posebnom Deklaracijom u Hrvatskom Saboru zbog činjenice da nisu presudili niti jednog odgovornog generala džihada Armije BIH zbog počinjenog genocida u Grabovici. Znaju li Sandra i Branko uopće što je to Grabovica? Grabovica kao presuđen genocid morala je biti odbačena da bi bošnjačka propaganda, o narodu žrtvi, narodu koji se samo branio, živjela. Ne možete držati moralnu lekciju svijetu uz važeću presudu za genocid u Grabovici. Zato je Sefer oslobođen. Zato nitko u jebenom RH HDZ-u nema pojma što nas toliko ljuti Džaferović i gdje je uopće ta Grabovica.

HDZ RH je vodio jedan rat, rat protiv Srba. Koji vodi i danas. Hrvati u BIH vodili su dva rata. Prvo su branili Vukovar, potom sebe. A RH vojska , dok su iskorijenjivani u Bugojnu, Konjicu, Jablanici Grabovici, bila je svega 15 minuta zračne linije udaljena od mjesta naših logora.

Iako je prema Ustavu RH bila dužna štititi svoj narod u BIH Tuđmanova vojska čekala je zeleno svjetlo za Oluju. I sve te godine pogroma nad Hrvatima u BIH igrala je briškule. Da je kojom srećom izvršio invaziju na BIH o kojoj govori Haag, možda bi ti ljudi sa stadiona Iskra, iz Grabovice, ona djeca s ljuljački, možda bi svi danas bili živi. Možda se potom ni Srebrenica ne bi dogodila da je HV ušao kad je trebao a ne tek kad su ga pozvali.

Stoga je današnje HDZ dodvoravanje politikama režima dopuštenog govora ništa novo nego džaferovićizacija HDZ-a, Podemosizacija, HDZ komotno može uzet Benčićku za glasnogovornicu. Prpošna je, ima taj hitlerovski gard kad drži govore, nebitne su joj činjenice, dodvorava se političkom džihadu Sarajeva nemilice,  pročita sve što joj napišu a HDZ-u je važno da ostavi dojam da je u pravu i žestoko kategoričan. Dakle toplo preporučamo Sandru.

Izjave predsjednika Zorana Milanovića o genocidu u Srebrenici šef Kluba zastupnika HDZ-a u Hrvatskom saboru Branko Bačić je nazvao neopreznim.

“Držim da je svaki genocid jednak, tim više ukoliko je utvrđen i potvrđen od međunarodnih sudova”, rekao je Bačić na konferenciji za medije u Zagrebu.

Tu smo apsolutno jasni mi u HDZ-u, dodao je on te kazao kako je to njegov lični stav. Dodao je da se ne može dijeliti nivo zločina koji je definiran genocidom ovisno o manjem ili većem broju žrtava.

Na novinarsko pitanje o podršci čelnika HDZ-a BiH Dragana Čovića ukidanju Zakona o kažnjavanju negiranja genocida u Srebrenici, Bačić je rekao da je Čović o tome dao izjavu te nije htio dodatno komentirati.

“Rekao sam da osuđujem i mi u HDZ-u osuđujemo genocid koji se dogodio i tu nema apsolutno nikakve dvojbe o ocjeni genocida u Srebrenici. U Srebrenici se dogodio genocid i svako tu treba biti vrlo jasan u ocjeni i osudi pitanja strašnih zločina koji su se dogodili u Srebrenici”, rekao je Bačić.

guest
22 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
more1965
more1965
8 mjeseci prije

Zbog ovakve politicke kvazi korektnosti cili svit ce poc k vragu
Muslimani su odabrani kao zrtve od 1992(CNN) a priznanju drzave BIH su nazocili samo Oni samozvani Bosnjaci od Holliday Inn 1993.
Milanvic je rekao istinu !!!!
Sve je to crno na bilo opisano u knjizi
The politicks of Genocide
Mali osvrt:
In this impressive book, Edward S. Herman and David Peterson examine the uses and abuses of the word “genocide.” They argue persuasively that the label is highly politicized and that in the United States it is used by the government, journalists, and academics to brand as evil those nations and political movements that in one way or another interfere with the imperial interests of U.S. capitalism. Thus the word “genocide” is seldom applied when the perpetrators are U.S. allies (PROCITATI!!!!)

Gost
Gost
Šta ti kažeš na ovo?  more1965
8 mjeseci prije

Priznaju li Turci/Bošnjaci genocide nad Armenima, Hrvatima itd…

Zablude
Zablude
Šta ti kažeš na ovo?  Gost
8 mjeseci prije

NISU NJIH U ZAGREBU KLALI DZIHADISTI ALIJE IZETBEGOVIĆA I SEFERA HALILOVICA VEC DJECU, ZENE I STARCE U SELU GRABOVICA….

NEMAJU ONI U ZAGREBU EMPSTIJE ZA HRVATSKE ZRTVE VAN ZAGREBA.

ZAR NEKO DANAS MISLI DA BI BAKIR IZETBEGOVIC BIO MILOSTIVIJI PREMA HRVATIMA?????
NIKAD I NI SLUCAJNO.

Ibraim
Ibraim
Šta ti kažeš na ovo?  Zablude
8 mjeseci prije

Bakir je lazljiva osoba i neosudjeni ratni zlocinac koji je sve vrijeme rata uz Aliju ucestvovao u odlučivanju o pravljenju zlocina ABIH

Prorok
Prorok
Šta ti kažeš na ovo?  Gost
8 mjeseci prije

Priznaju li Hrvati genocid nad Srbima, Jasenovac, Oluja….

vitina
vitina
8 mjeseci prije

Gnjde kalkulantske to su HDZ-njare. Njima je bitnije tko govori(njima mrski predsjednik Milanović) a ne što govori. Njima je bitnije napasti omrženog Milanoviča, nego hoće li ta njhova svađa našteti nama Hrvarima u BiH.
Do kad će kod “Hrvatina” mjerilo hrvatstva biti mržnja prema Srbima?

Mc Haso, elitni buregdžija
Mc Haso, elitni buregdžija
Šta ti kažeš na ovo?  vitina
8 mjeseci prije

HDZ-ova deviza je “Hvali Crkvu – drž se lopovluka!” 🙁 Od Pohlepnog Starca – do današnjih dana – HDZ živi isključivo od plitke demagogije a jedino što im ide od ruke je plačka hrvatske imovine 🙁 !!!

ps naravno, sve gore rečeno ne važi za naš solidni HDZ BiH 🙁 – ovi naši su fini 🙂 !!!

Stjepan1Tomašević
Stjepan1Tomašević
8 mjeseci prije

Mlitava i smoljava hadeze phederija! Oduvijek su ovi dodrinaši voljeli svoje plisnave hanđarovce,svi su oni u par deka od ovoga mucavca preko one broš spodoba kosorka do cigojnera mesića!

djuro
djuro
8 mjeseci prije

Danas, dragi predsjednik, ponovo jaše, bit će dreke od fnđajlija

EUgenHB
EUgenHB
8 mjeseci prije

Bravo za našeg predsjednika! Bravo za g.Milanovića! Samo jako protiv muđahedina i ISILa!

Blanka
Blanka
Šta ti kažeš na ovo?  EUgenHB
8 mjeseci prije

Kako vas, niste li plebiscitarno dva puta glasali za adezejevu spponzorusu, psujuci “crvenog” “komunjaru” Milanovica ?

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Blanka
8 mjeseci prije

Tuko MoRe li koja “pametna” o tvojim efendijama u kanisteru 23% ?

Prorok
Prorok
Šta ti kažeš na ovo?  Blanka
8 mjeseci prije

Ah i ovog puta u sridu….

Mc Haso, elitni buregdžija
Mc Haso, elitni buregdžija
Šta ti kažeš na ovo?  Blanka
8 mjeseci prije

Blankić 🙂 , sve kladionice se vrte ok Tebe 😎 a best buy pitanje je 😎 “Da li je Blankić junferica 🙂 ?!” Ja stavio lovu da jesi – kakve su šanse da im uzmem sve para 🙂 ?

Stipe
Stipe
8 mjeseci prije

Kako je samo glupa hrvatska politika kada se ovako naivno dala uvući u stvari koje nas se direktno ne tiču. Ako se već želimo protiviti ili samo diskutirati o odlukama Haškog suda, onda smo na dnevni red trebali postaviti presudu za UZP nad muslimanima, a ne presudu o genocidu u Srebrenici. Nepostojeći a presuđeni UZP bi trebao biti na dnevnom redu hrvatske politike, a ne Srebrenica. Srebrenicu treba ostaviti njenim akterima, Srbima i muslimanima da oni vode raspravu o njoj. Ovako mi ispadamo veći negatori genocida i veći branitelji Srba od samih Srba. 

Blanka
Blanka
8 mjeseci prije

Samo vi opet glasujte za adezej i druga Bacica, omiljenog nosaca nekakvih torbi punih kesha 🙂

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Blanka
8 mjeseci prije

“Toji” ti je u sluzbi kanistera 23%.

Zadaca – zavaditi i podijeliti Hrvate.

Stipe
Stipe
8 mjeseci prije

Poskokov filter sve može proći, osim uvreda na račun tzv. bošnjaka. Uvrede na račun Hrvata su čak postale poželjne.

Anonimac
Anonimac
8 mjeseci prije

politički ste analfabete, poput novog Milanovića

Anonimac
Anonimac
8 mjeseci prije

a opetovano za sve tako smo mi hrvati u bh krivi…….podrzavajuci cijelo vrijeme takovi adz rh

MujoNeLaže-on je TAKAV!
MujoNeLaže-on je TAKAV!
8 mjeseci prije

šmokljavi tepavac bačić, plenkyg.uzov poslušni piončić.

MujoNeLaže-on je TAKAV!
MujoNeLaže-on je TAKAV!
8 mjeseci prije

S M R A D e z e ! ! ! ! !